Op zoek naar academie voor integratieve en humanistische psychologie en psychotherapie?

 
academie voor integratieve en humanistische psychologie en psychotherapie
lichaamsgerichte psychotherapie ingrid dykstra opleiding integratieve psychotherapie.
Vind hier een integratief psychotherapeut. De AIHP Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie biedt een integratieve therapieopleiding en integratieve bijscholingen. De Educatieve Academie biedt opleiding tot IV-therapeut interactionele Vormgeving en biedt ook integratieve bijscholingen. Academie Vesta Welkom bij Academie Vesta.
Welkom Dhartiaanse bij Dynamica. Dhartiaanse Dynamica.
wie ben ik?
Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Ik ben 52 jaar, gehuwd en mama van vier kinderen, waaronder twee kinderen met een meervoudige beperking. vierjarige opleiding tot psychotherapeute aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie Didier Vanhee Philippe Vrancken Kris Roose.
Integratief-Humanistische Psychotherapie 4-jarige opleiding Deze Therapie opleiding is offline Vind-een-therapeut.nl.
Stuur mij een kopie van deze e-mail. Ik geef toestemming dat mijn gegevens naar Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP verzonden worden en 4 weken bewaard worden op de beveiligde server van Vind-een-therapeut.nl. Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook.
wie ik ben www.psychotherapie-gaaf.be.
Gastdocent in de AIHP Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie www.psychology-integration.eu zie opleidingen Antwerpen: drama in therapie tekenen in therapie sandplay hoogbegaafdheid beelddenken. Gastdocent in Thomas More Vorselaar Turnhout Mechelen, CNO Universiteit Antwerpen, Eekhout Academy Kortrijk hoogbegaafdheid beelddenken creatief, effectief communiceren, schoolrijpmoeheid.
Dialoog Oosterzele Therapie en coaching.
Ik ben afgestudeerd als psychotherapeut aan de AIHP Academie voor Integratieve Humanistische Experiëntiële Psychologie en Psychotherapie na een vierjarige opleiding. Daarnaast volgde ik verschillende cursussen: Life coach, Life coach advanced en ACT Acceptance and Commitment Therapy en school ik mij permanent bij met lezingen, workshops en eventuele opleidingen.
Doelstelling Platform.
Het Platform Psychotherapie is een initiatief van de ABP-BVP Belgische Vereniging Psychotherapie, de VVTIV Vlaamse Vereniging Therapeuten Interactionele Vormgeving, de BNVIP Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie en de AIHP Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Er werd bewust gekozen voor het statuut van feitelijke vereniging, zonder rechtspersoon.
Historiek BNVIP vzw.
In 2000 werden zelfstandige afdelingen opgericht in Antwerpen-Zoersel en West-Vlaanderen-Koekelare en in 2013 tevens in Nederland. In 2014 werd de naam gewijzigd naar AIHP Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Op die manier is de AIP het oudste en grootste opleidingsinstituut voor integratieve psychotherapeuten in Vlaanderen.

Contacteer ons