Zoeken naar academie voor integratieve en humanistische psychologie en psychotherapie

 
academie voor integratieve en humanistische psychologie en psychotherapie
Katrijn De Smet De Leidraad.
Gegradueerde in de orthopedagogie VSPW Gent. Kinder en jongerenpsychotherapeut Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Psychotherapeut Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. De Leidraad info@deleidraad.be 0486 388 334 BE 0892 271 920. 2020 De Leidraad Alle rechten voorbehouden.
De Groeiplek Psychotherapie / Marlies Boutens Wie ben ik?
Het wezenlijke is onzichtbaar voor het oog. Alleen met je hart kun je goed zien. Antoine de Saint-Exupérie. Opleiding en lidmaatschap. Master in de Orthopedagogiek Universiteit Gent Postgraduaat Integratieve Psychotherapie AIHP Gent Professional Organizer CVO Gent Sociale weerbaarheid en zelfvertrouwen stimuleren bij kinderen en jongeren De Leidraad Ursel Experiëntiële en ontwikkelingsgerichte kinder en jeugdpsychotherapie i.o.
academie voor integratieve en humanistische psychologie en psychotherapie.
De AIHP Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie biedt een integratieve therapieopleiding en integratieve bijscholingen. De Educatieve Academie biedt opleiding tot IV-therapeut interactionele Vormgeving en biedt ook integratieve bijscholingen. Vind een integratief psychotherapeut. lichaamsgerichte psychotherapie ingrid dykstra opleiding integratieve psychotherapie.
Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP VindeenTherapeut.be.
Terug naar boven. Vind een therapeut. Vind een cursus. Vind een cursus. Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP. Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP. Contacteer Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP Toon alle cursussen. Workshops, cursussen en trainingen, georganiseerd door Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP. Type Naam Start datum. Type Naam Start datum. Werken met Tekeningen bij Kinderen en Volwassenen. 25 januari 2016. 19 januari 2016. Integratief werken met de DUPLO-methodiek. 8 januari 2016. Integratief-Humanistische Psychotherapie 4-jarige opleiding. 5 januari 2016. Toon oudere cursussen. Neem contact op met. Bevestig je e-mailadres.
Integratief-Humanistische Psychotherapie 4-jarige opleiding Deze Therapie opleiding is offline Vind-een-therapeut.nl.
Ik geef toestemming dat mijn gegevens naar Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP verzonden worden en 4 weken bewaard worden op de beveiligde server van Vind-een-therapeut.nl. Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook.
ons verhaal fluistering.be.
Vanuit deze ervaring groeide mijn aandacht voor een intensere, diep persoonlijke vorm van begeleiding. Ik volgde een 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie aan de AIHP erkend door de beroepsvereniging BNVIP. Als Integratieve Psychotherapeute geloof ik in de weg naar herstel en in de kracht die huist in iedere mens.
Integratieve psychotherapie www.ankerpunt.be.
Lachend naar de toekomst. Studenten en jong volwassenen. Ouders en gezinnen. Geplande activiteiten: overzicht. Inschrijvingen cursussen en trainingen. Testings en onderzoeken. Yomiqi, Tai chi, Qigong. Jeugd en gezin. U bent hier. Home Over Ankerpunt Integratieve psychotherapie. GEACCREDITEERDE VORMINGEN OPLEIDINGEN ACTIVITEITEN. In het kader van CONTINUOUS PROFESSIONAL DEVELOPMENT CPD PERMANENTE VORMING en LEVENSLANG/LEVENSBREED LEREN adviseert het Platform Psychotherapie, haar deelnemers, 50 accreditatiepunten per jaar te behalen, wat een equivalent is van 50 uren, conform de criteria van de EAP European Association Psychotherapy voor haar ECP houders European Certificate Psychotherapy.
Nathalie Huyghe Tonus.
Psychotherapieopleiding 4 jaar: Integratieve, Humanistische en Experiëntiële psychotherapie aan de academie voor Integratieve, Humanistische en Experiëntiële psychotherapie in Gent i.o. Bijkomende specialisaties 1 jaar: Gezins en Relatietherapie aan de Educatieve Academie Antwerpen. Kortdurende Workshops en opleiding: Creatief aan de slag gaan met kinderen/jongeren/gezinnen en volwassenen Rapunzel. Basisopleiding: Criminologische wetenschappen en Klinische psychologie VUB.

Contacteer ons