Op zoek naar academie voor integratieve en humanistische psychologie en psychotherapie?

 
academie voor integratieve en humanistische psychologie en psychotherapie
Katrijn De Smet De Leidraad.
Gegradueerde in de orthopedagogie VSPW Gent. Kinder en jongerenpsychotherapeut Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Psychotherapeut Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Individuele therapie groepstherapie workshop zelfvertrouwen. De Leidraad info@deleidraad.be 0486 388 334 BE 0892 271 920.
Nathalie Huyghe Tonus.
Psychotherapieopleiding 4 jaar: Integratieve, Humanistische en Experiëntiële psychotherapie aan de academie voor Integratieve, Humanistische en Experiëntiële psychotherapie in Gent i.o. Bijkomende specialisaties 1 jaar: Gezins en Relatietherapie aan de Educatieve Academie Antwerpen. Kortdurende Workshops en opleiding: Creatief aan de slag gaan met kinderen/jongeren/gezinnen en volwassenen Rapunzel. Basisopleiding: Criminologische wetenschappen en Klinische psychologie VUB.
opleiding energetisch therapeut opleiding kindercoach kindertherapie opleiding.
In oktober 2003 begon ik met de 4-jarige opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Sinds juni 2007 ben ik afgestudeerd als integratief kindertherapeut en werk nu full-time in mijn Praktijk voor kindertherapie en ouderbegeleiding Ja Jottem.
Integratieve Psychotherapie Geboorte-Informatiecentrum vzw.
Voor de geboorte. Na de zwangerschap. In de praktijk heeft de integratieve psychotherapie haar wortels in de humanistische psychologie de persoonsgerichte en experiëntiële benadering en de systeemtheorie en wordt onder andere gevoed door de Jungiaanse analytische psychologie de cognitieve gedragstherapie de, gestalt therapie de psycho-synthese bio-energetica, nlp en de contextuele benaderingstherapie.
Welkom Dhartiaanse bij Dynamica. Dhartiaanse Dynamica.
Psycholoog Laura Vingerhoedt Antwerpen Psycholoog Laura Vingerhoedt Antwerpen.
Sinds oktober 2013 volgde ik de vierjarige postgraduaat Integratieve Psychotherapie aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Deze opleiding heb ik in september 2017 succesvol afgerond. Deze opleiding is vooral gericht op de groei van de cliënt die door omstandigheden vaak gestagneerd is.
De Groeiplek Psychotherapie / Marlies Boutens Wie ben ik?
Het wezenlijke is onzichtbaar voor het oog. Alleen met je hart kun je goed zien. Antoine de Saint-Exupérie. Opleiding en lidmaatschap. Master in de Orthopedagogiek Universiteit Gent Postgraduaat Integratieve Psychotherapie AIHP Gent Professional Organizer CVO Gent Sociale weerbaarheid en zelfvertrouwen stimuleren bij kinderen en jongeren De Leidraad Ursel Experiëntiële en ontwikkelingsgerichte kinder en jeugdpsychotherapie i.o.
Lut Celie Integratief Psychotherapeut/Verliestherapeut VZW De Bleekweide KU Leuven KULAK.
Lut Celie werkt als Psychotherapeut met kinderen, jongeren en volwassenen in het therapiecentrum De Bleekweide. Is coördinator van het Bleekweideteam. Als trainingsdocent verbonden aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie AIHP en Psythotherapie. Is lid van de Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie BNVIP vzw.

Contacteer ons