Resultaten voor academie voor integratieve psychologie

 
academie voor integratieve psychologie
Website voor Integratieve Psychologie.
DE ACADEMIE VOOR INTEGRATIEVE PSYCHOLOGIE. Deze verzorgt een vorming van de persoonlijkheid. zowel rationeel als emotioneel. en daarop voortbouwend een opleiding tot. psychotherapeut / psychologisch consulent / coach. Programma's' Nieuwsbrief Groepssites. GENT ANTWERPEN KOEKELARE. DE NEURO-PSYCHOTHERAPEUTISCHE CENTRA. Deze centra zijn verbonden aan de diverse opleidingscentra.,
postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie VIVES.
Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie vzw Antwerpen Zoersel; Oost-Vlaanderen Gent; West-Vlaanderen Koekelare aan VIVES Zuid. Integratief verwijst naar de integratie van lichaam en geest. De integratieve psychotherapie omvat dan ook voor een groot deel de studie van de psychosomatologie.
Academie Voor Integratieve en Humaniteire Psychologie, Koekelare Tel: 051588. Psychologen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Academie Voor Integratieve en Humaniteire Psychologie. Geverifieerde onderneming Wat is een geverifieerd bedrijf? Een recensie schrijven? Bezoek onze website. Academie Voor Integratieve en Humaniteire Psychologie. Swytswal 15, 8680 Koekelare. 051 58 85 49.
Educatieve Academie Berchem vormings en opleidingsinstituut.
is een nieuwe vorm waarbij, vertrekkend vanuit een integratieve visie, verschillende therapeutische stromingen in interactie worden gebracht tot een nieuw model. Jaaropleidingen therapeuten en hulpverleners. Educatieve Academie biedt jaaropleidingen in verschillende domeinen aan voor therapeuten en hulpverleners. Voor therapeuten gelden ze als waardevolle aanvullingen voor binnen de praktijk, voor hulpverleners bieden ze handige tools voor binnen de dagelijkse werksfeer.
wie ben ik?
Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Ik ben 52 jaar, gehuwd en mama van vier kinderen, waaronder twee kinderen met een meervoudige beperking. vierjarige opleiding tot psychotherapeute aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie Didier Vanhee Philippe Vrancken Kris Roose.
Integratieve psychotherapie Vind-een-Psycholoog.be.
Vind hier een integratief psychotherapeut. De AIHP Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie biedt een integratieve therapieopleiding en integratieve bijscholingen. De Educatieve Academie biedt opleiding tot IV-therapeut interactionele Vormgeving en biedt ook integratieve bijscholingen. Vind een integratief psychotherapeut.
Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP.
Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP. Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP. Contacteer Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP Toon alle therapeuten. Workshops, cursussen en trainingen, georganiseerd door Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP.
Locaties AIHP.
De Academie voor Integratieve Humanistische Experiëntiële Psychologie en Psychotherapie vzw staat niet voor koele typische klaslokalen en grote groepen studenten. Onze Academie opteert bewust voor kleinere huiselijke opleidingsruimten waar studenten zich snel geaccommodeerd voelen. De beperkte groepsgrootte garandeert de persoonlijke benadering van elke student en de mogelijkheid om veel te oefenen.

Contacteer ons