Op zoek naar academie voor integratieve psychologie?

 
academie voor integratieve psychologie
CV Ybe Ybe Casteleyn.
Master in de Filosofie, moraalwetenschappen, Vrije Universiteit Brussel. Opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Academie voor Integratieve Psychologie en Psychotherapie. Opleiding Psychotraumatologie aan het Belgisch Instituut voor Psychotraumatologie en Emdr. Opleiding Lichaamsgerichte Traumatherapie niveau 1 aan het Somatic Experiencing Trauma Instituut Nederland.
Welkom Psychotherapie Aalst.
Het leek me allemaal interessant en bruikbaar in functie van de noden van de cliënt en wist daardoor niet dewelke ik moest kiezen. Toen ik kennis maakte met de Academie voor Integratieve Psychologie te Gent, had ik het gevoel aangekomen te zijn bij de therapeutische stroming dewelke ik wou gebruiken binnen mijn praktijk.
Toegepaste Psychologie en Integratieve Psychotherapie YouTube.
Margriet Pronk, therapeute Integratieve Psychotherapie vertelt over haar pad van Toegepaste Psychologie naar Integratieve Psychotherapie. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Charlotte Visch over de Open Dag Kindertherapie Duration: 913. Nederlandse Academie voor Psychotherapie 173 views.
Nathalie Huyghe Tonus.
Psychotherapieopleiding 4 jaar: Integratieve, Humanistische en Experiëntiële psychotherapie aan de academie voor Integratieve, Humanistische en Experiëntiële psychotherapie in Gent i.o. Bijkomende specialisaties 1 jaar: Gezins en Relatietherapie aan de Educatieve Academie Antwerpen. Kortdurende Workshops en opleiding: Creatief aan de slag gaan met kinderen/jongeren/gezinnen en volwassenen Rapunzel. Basisopleiding: Criminologische wetenschappen en Klinische psychologie VUB.
Deelnemende Verenigingen en Academies.
BELGISCH-NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INTEGRATIEVE PSYCHOLOGIE VZW www.bnvip.eu. ACADEMIE VOOR INTEGRATIEVE EN HUMANISTISCHE PSYCHOLOGIE EN PSYCHOTHERAPIE VZW www.psychology-integration.eu. ABP-BVP Platform Psychotherapie/Plate-forme Psychothérapie. UVC Brugmann Dienst Psychiatrie Site Victor Horta Van Gehuchtenplein 4 1020 Brussel CHU Brugmann Service Psychiatrie Site Victor Horta Place Van Gehuchten 4 1020 Bruxelles.
Lut Celie Integratief Psychotherapeut/Verliestherapeut VZW De Bleekweide KU Leuven KULAK.
Lut Celie werkt als Psychotherapeut met kinderen, jongeren en volwassenen in het therapiecentrum De Bleekweide. Is coördinator van het Bleekweideteam. Als trainingsdocent verbonden aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie AIHP en Psythotherapie. Is lid van de Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie BNVIP vzw.
wie ik ben www.psychotherapie-gaaf.be.
Vedic Art Teachertrainer A/B www.vedic-art.be Bierbeek. Lidmaatschap bij de beroepsvereniging Belgisch-Nederlandse vereniging voor Integratieve Psychologie v.z.w. Gastdocent in de AIHP Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie www.psychology-integration.eu zie opleidingen Antwerpen: drama in therapie tekenen in therapie sandplay hoogbegaafdheid beelddenken.
Gina d'Harte.'
Pas veel later studeerde ik af aan de Europese Academie als therapeut in de Complementaire Geneeswijzen. Daarna specialiseerde ik mij in een aantal technieken van dieptemassage en complexe spiertherapie de Roptro Myo techniek, vastenpraktijken en traumabehandeling. Reeds meer dan vijfentwintig jaar heb ik nu een eigen praktijk in het Gentse waarin zij een originele combinatie van Psychologische begeleiding en Lichaamsgerichte therapie gebruik Psycho-Energetica zingeving. Ik bouwde een eigen therapie uit die principieel vertrekt van een constante interactie tussen lichaam en geest de ziel, het bewuste en het onderbewuste, enerzijds steunt op het onder woorden brengen van onderliggende trauma, anderzijds zoekt naar het herkennen van specifieke karakterstructuren en lichaamspantsers Reichiaans. Emotionele bevrijding van het lichaam en van problemen die er jarenlang in wonen worden nagestreefd door psychosomatische behandelingen die vertrekken vanuit een gesprek en eventueel gevolgd door diverse soorten massagetechnieken. Sinds 2001 geef ik creatieve praktijktrainingen in binnen en buitenland Frankrijk, Cyprus, La Palma, Griekenland waarin het Reichiaans en Jungiaans denken centraal staan. Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie BNVIP.

Contacteer ons