Meer resultaten voor integratieve kindertherapie amsterdam

 
integratieve kindertherapie amsterdam
Over Elly de Groot Elly de Groot Praktijk voor integratieve kindertherapie.
Over Elly de Groot. Opleiding Integratieve Kindertherapie.: Na jaren werkzaam te zijn geweest in de verpleging en gezinnen, met een kind met een verstandelijke beperking, te hebben begeleidt in de thuissituatie, besloot ik de 4-jarige opleiding voor Integratieve Kindertherapie in Amsterdam te gaan volgen.
Sas4Kids Integratieve Kindertherapie.
Momenteel studeer ik Integratieve Kindertherapie aan de Academie voor Psychotherapie te Amsterdam. Hier heb ik drie van de vier fasen afgerond met de diplomas Integratief KinderPersonalCoach, Integratief KinderPersonalCounselor en Integratieve Mediator. Ik zit nu in mijn laatste fase om master Kindertherapeut te worden.
Integratieve Kindertherapie Badhoevedorp Merian Waal.
Integratieve Kindertherapie kan dan hulp bieden. Samen met het kind onderzoek ik de mogelijkheden om het probleem aan te pakken. Integratieve Kindertherapie is een flexibele aanpak die kinderen, ouders, leerkrachten en ieder die zorg draagt voor kinderen praktische handvatten biedt.
Integratieve Therapie voor Kinderen Willy Visser.
Mijn opleiding tot Integratieve Kindertherapeut heb ik gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Inmiddels ben ik 10 jaar werkzaam als kindertherapeut in mijn eigen praktijk. In de afgelopen jaren heb ik diverse bij en nascholingsactiviteiten ondernomen, zoals bv. een training systemisch denken en werken, een cursus kinderen scheiden ook en een cursus over hechtingsondersteunende spelactiviteiten voor ouders en kinderen. Praktijk voor Integratieve Kindertherapie.
Integratieve Kindertherapie Antoinette Klaphake.
In juni 2005 heeft zij de vierjarige Post HBO opleiding tot kindertherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam voltooid. Met veel plezier is ze in augustus 2005 gestart met haar eigen praktijk voor Integratieve kindertherapie, die inmiddels is uitgebloeid tot een goedlopende praktijk.
Home Integratieve kindertherapie SPRKL.
Ik zou haar zeker aanbevelen als kindertherapeut! Prinsengracht 436, 1017 KE Amsterdam. Gillis van Ledenberchstraat 45 HS. 1052 VA Amsterdam. 31 06 33 90 14 54. Integratieve therapie voor kinderen en jongeren. 1017 KE Amsterdam. 06-3390 14 54. Copyright SPRKL Amsterdam.
JOKE ANDRINGAIntegratieve Kindertherapie Ouderbegeleiding Mensenkind.
Dit motiveerde mij tot de vierjarige opleiding tot Integratieve Kindertherapeut aan de academie te Amsterdam waar ik in 2010 afstudeerde. Met Praktijk Fitis had ik vanaf 2008 als doel; meer bewustwording creëren bij ouders in optimaal contact met hun kinderen. Om problemen voor te zijn is preventie een must en samenwerking binnen een brede holistische visie mijns inziens een pré. Daarom heb ik Praktijk Fitis onder een dak in Centrum MENSENKIND. Oplossingsgericht en kortdurend. Integratieve Kindertherapie is oplossingsgericht en kortdurend; gemiddeld acht kindsessies plus een intake, een tussentijds en een afsluitend oudergesprek.
Integratieve Kindertherapie voor kleuters.
Wil je meer weten over integratieve kindertherapie, kijk dan op www.integratievekindertherapie.net. Integratieve kindertherapeute te Soest. Lonneke is 8 jaar in het basisonderwijs werkzaam geweest. In 2001 studeerde ze Cum Laude af aan de Nederlandse Academie voor psychotherapie te Amsterdam als Integratieve Kindertherapeute.

Contacteer ons