Op zoek naar integratieve kindertherapie amsterdam?

 
integratieve kindertherapie amsterdam
Integratieve kindertherapie Praktijk voor kindertherapie Hella Binnendijk Kidsproof Amsterdam.
ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur. Sluiten Versturen x. Integratieve kindertherapie Terug naar het overzicht. Praktijk voor kindertherapie Hella Binnendijk. 1017 KE Amsterdam Prijs Zie de website voor meer info.
Kindertherapie Lef Home.
Welkom op de website van kindertherapie Lef. Ik, Femke Soethoudt, werk hier op onafhankelijke wijze met kinderen en hun ouders. Ik werk als kinderpsycholoog, orthopedagoog en integratief kindertherapeut. Ik ben breed opgeleid en niet gebonden aan een bepaalde theorie of werkwijze.
Opleiding: Kindertherapie Springest.
Na 4 jaar diploma Integratieve Kindertherapie Type product. Open inschrijving Extra kenmerken. Startdata en plaatsen. Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product. Vraag informatie aan over startdata. Extra hulp nodig bij het uitzoeken? Een Springest adviseur zet zich graag voor je in. Bekijk gerelateerde producten mét startdata: Kindertherapeut. de Nederlandse Academie voor Psychotherapie biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam.
JIJ bent JIJ Integratieve Kindertherapie.
Ik besloot de 4-jarige opleiding voor Integratieve Kindertherapie te volgen aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. En inmiddels heb ik mijn eigen praktijk als zelfstandig kindertherapeut. Regelmatig heb ik overleg met collegas in intervisie en volg ik geregeld bij en nascholingscursussen.
integratieve kindertherapie Ouders Online.
Info integratietieve kindertherapie. Ik las zojuist je oproepje over integratieve kindertherapie en dat je je afvroeg wat het nu precies inhoudt. Ik ben student aan de Academie voor Psychotherapie te Amsterdam en ben Integratief Kindertherapeut in opleiding. Het klopt inderdaad dat er een intakegesprek met ouders plaatsvindt en vervolgens een aantal speelsessies met het kind plaatsvinden.
Over ons Kindertherapie Aalsmeer. Facebook. Facebook.
Zij is jaren werkzaam geweest als kinderverpleegkundige op de kinderafdeling aan de VUMC. In 2008 heeft zij de opleiding integratieve kindertherapie afgerond aan de Academie voor Psychotherapie te Amsterdam. Daarna vooral gespecialiseerd in het systemisch en contextueel werk, door de volgende opleidingen te doen.:
Charlotte Visch.
Nicole Groot Happy Child.
Als je kind alles zelf wil bepalen. Integratieve kindertherapie en coaching. Ik ben Nicole Groot 1987 en moeder van twee prachtige kinderen. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam voor de 4 jarige opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

Contacteer ons