Meer resultaten voor integratieve kindertherapie opleiding

 
integratieve kindertherapie opleiding
Gespecialiseerde jaaropleiding Kindertherapie Deze Therapie opleiding is offline VindeenTherapeut.be.
Vind een therapeut. Vind een cursus. Gespecialiseerde jaaropleiding Kindertherapie Deze Therapie opleiding is offline. Deze Therapie opleiding kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Therapie opleiding via onderstaande links. Vind een activiteit Vind een Therapie opleiding in Berchem Antwerpen.
integratieve therapeut academie voor integratieve en humanistische psychologie en psychotherapie opleiding integratieve kindertherapie.
Als zelfstandig gevestigd therapeut ben ik lid van de beroepsvereniging voor Integraal Therapeuten, de VIT. praktijk voor integratieve kindertherapie en coaching. Ik volgde er de 4-jarige beroepsopleiding Integratieve Psychotherapie, met als specialisatie Integratieve Kindertherapie, de Basisopleiding Algemene Psychotherapie Wetenschappen, alsmede de opleiding Algemene Medische en Psychosociale Basiskennis.
postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie VIVES.
postgraduaat in de gestalttherapie. postgraduaat psychotherapie in de interactionele vormgeving. Interesse in postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie bij VIVES? Schrijf nu in of neem contact op voor meer info. Mail Sylvie Steenhaut op email protected. Zoek je opleiding.
Labeur kindertherapie wie in de praktijk.
Ik kon hier niet altijd gehoor aangeven, waardoor ik soms met een onbevredigd gevoel thuis kwam. Op dat moment besloot ik de opleiding tot integratief kindertherapeut aan de Academie voor psychotherapie te gaan volgen. Eén op één samen met het kind, als de deskundige van zijn probleem, aan het werk in mijn eigen praktijk. We bekijken samen alle mooie en sterke kanten, welke zo belangrijk zijn weer om te kunnen gaan met datgene waar ze op dat moment last van hebben. Labeur kindertherapie biedt hulp aan kinderen en hun ouders.
Kortdurende opleiding Kindertherapie en begeleiding Psy10.
Kortdurende opleiding Kindertherapie en begeleiding. Hoe we kinderen beter kunnen verstaan, om samen met hen op weg te gaan. Deze kortdurende opleiding wordt gegeven door Tine Maeyens. Zij is licentiate klinische psychologie, gespecialiseerd in de cliëntgerichte en ontwikkelingsgerichte psychotherapie voor kinderen en jongeren.
Ilse Linden De kolibrie Vind-een-Coach.be.
uitdieping rond integratieve kindertherapie. korte opleiding rouw en verliesverwerking. Neem contact op met Ilse. Bevestig je e-mailadres. Tel / GSM. Stuur mij een kopie van deze e-mail. Ik geef toestemming dat mijn gegevens naar Ilse Linden De kolibrie verzonden worden en 4 weken bewaard worden op de beveiligde server van Vind-een-Coach.be.
spelenderwijs.
Toen ik moeder werd, besloot ik het roer om te gooien en deed ik de opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ik werkte als Kindertherapeut op Basisschool de NPRS in Rotterdam en opende in 2008 Kinderpraktijk Spelenderwijs in Rotterdam.
De Cirkel Kindertherapie.
Ook kan er psycho-educatie gegeven worden op een bepaald onderwerp. Vervolgens starten we met individuele sessies Integratieve Kindertherapie of sessies Mind Your Self. Bij sessies Zen tijd, of alleen ouderbegeleiding wordt er direct gestart. Na ongeveer vijf sessies Integratieve Kindertherapie, wordt er een voorstel gedaan voor een tussentijds oudergesprek.

Contacteer ons