Zoeken naar integratieve kindertherapie opleiding

 
integratieve kindertherapie opleiding
Postgraduaat psychotherapie jeugd en context: optie 2 Profiel Universiteit Antwerpen.
Postgraduaat in de psychotherapie jeugd en context: optie 2. Postgraduaat in de psychotherapie jeugd en context: optie 2. Integratieve opleiding in de experiëntiële en ontwikkelingsgerichte kinder en jeugdpsychotherapie. In deze postgraduaatsopleiding verdiep je je in de psychotherapeutische hulp aan kinderen en jongeren.:
postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie VIVES.
postgraduaat in de gestalttherapie. postgraduaat psychotherapie in de interactionele vormgeving. Interesse in postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie bij VIVES? Schrijf nu in of neem contact op voor meer info. Mail Sylvie Steenhaut op email protected. Zoek je opleiding.
FMS Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie: kinderen en jongeren 4 jaar, ism KU Leuven.
Theoretische methodische vorming. In deze integratieve opleiding stromen het gedachtegoed uit de Emotion Focused therapie, gestalt en cliëntgerichte therapie samen met onmisbare noties uit het systeemdenken. Vooral de narratieve stroming komt ruim aan bod. Creatieve en speelse technieken worden verbonden met het ervaringsproces.
Ilse Linden De kolibrie Vind-een-Coach.be.
uitdieping rond integratieve kindertherapie. korte opleiding rouw en verliesverwerking. Neem contact op met Ilse. Bevestig je e-mailadres. Tel / GSM. Stuur mij een kopie van deze e-mail. Ik geef toestemming dat mijn gegevens naar Ilse Linden De kolibrie verzonden worden en 4 weken bewaard worden op de beveiligde server van Vind-een-Coach.be.
spelenderwijs.
Toen ik moeder werd, besloot ik het roer om te gooien en deed ik de opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Ik werkte als Kindertherapeut op Basisschool de NPRS in Rotterdam en opende in 2008 Kinderpraktijk Spelenderwijs in Rotterdam.
De Cirkel Kindertherapie.
Ook kan er psycho-educatie gegeven worden op een bepaald onderwerp. Vervolgens starten we met individuele sessies Integratieve Kindertherapie of sessies Mind Your Self. Bij sessies Zen tijd, of alleen ouderbegeleiding wordt er direct gestart. Na ongeveer vijf sessies Integratieve Kindertherapie, wordt er een voorstel gedaan voor een tussentijds oudergesprek.
Over Daphne Degeluksfabriek.com.
Vanuit een grote behoefte aan verdieping van de individuele behandeling, volgde ik de opleiding integratieve kindertherapie aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, waar ik in juli 2018 mijn diploma ontving. Sinds mijn beëdiging in januari 2014 werk ik in mijn praktijk voor integratieve kindertherapie en ouderbegeleiding: Praktijk de Geluksfabriek te Arnhem.
Charlotte Visch.

Contacteer ons