Resultaten voor integratieve psychologie

 
integratieve psychologie
CIP Centrum voor Integratieve Psychotherapie.
Een centrum voor integratieve psychotherapie. Het CIP biedt professionele psychotherapeutische hulpverlening. U kunt bij ons terecht voor zowel individuele therapie voor kinderen, jongeren en volwassenen als voor partnerrelatietherapie en gezinstherapie. De werking van het centrum is voornamelijk gebaseerd op de ideeën en de methoden van het systeemdenken: in elke therapie krijgt de omgeving van de cliënt ruime aandacht.
Wie ben ik? Psycholoog in Gent Mark Rabijns.
Ik ben erkend als psycholoog door de psychologencommisie Erkenningsnummer 791116269. Tevens ben ik ook lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen VVKP, Belgische Federatie van Psychologen BFP, Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie BNVIP en de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapeuten VVGT.
Psychotherapeut Sophie De Somer bij CURA-MC Brasschaat.
Sophie is gespecialiseerd in spelcounseling en integratieve psychotherapie. Tevens kunnen koppels bij haar terecht voor partnerrelatie therapie en volwassen die moeilijkheden ervaren in hun relatie gezin, voor individuele begeleiding. Sophie is lid van het BNVIP Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie en de Beroepsvereniging voor Psychologische Consulenten.
Nathalie Huyghe Tonus.
Psychotherapieopleiding 4 jaar: Integratieve, Humanistische en Experiëntiële psychotherapie aan de academie voor Integratieve, Humanistische en Experiëntiële psychotherapie in Gent i.o. Bijkomende specialisaties 1 jaar: Gezins en Relatietherapie aan de Educatieve Academie Antwerpen. Kortdurende Workshops en opleiding: Creatief aan de slag gaan met kinderen/jongeren/gezinnen en volwassenen Rapunzel. Basisopleiding: Criminologische wetenschappen en Klinische psychologie VUB.
Nilaya.
In 2017 vervolmaakte ik de vierjarige opleiding Integratieve Psychotherapie af aan de Academie voor Integratieve Humanistische en Experiëntiële Psychologie en Psychotherapie AIHP, met specifieke aandacht voor persoonlijke groei, zelfontwikkeling en verlies en traumaverwerking voor kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast genoot ik ook reeds een basisopleiding in Reichiaanse lichaamstherapie.
wie ben ik?
Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Ik ben 52 jaar, gehuwd en mama van vier kinderen, waaronder twee kinderen met een meervoudige beperking. vierjarige opleiding tot psychotherapeute aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie Didier Vanhee Philippe Vrancken Kris Roose.
Welkom Psychotherapie Aalst.
Ik ben onderworpen aan de deontologische code opgemaakt en voorgeschreven door de Vlaamse Vereniging voor Integratieve Psychologie voor de Integratieve psychotherapeuten. U kan deze deontologische code raadplegen via onderstaande link.: Ik ben houder van het ECP-certificaat The European Certificate of Psychotherapy.
Gezocht: psychotherapeut / psycholoog / psychiater LMN Regio Gent.
Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling vzw: groepeert psychotherapeuten die een ervaringsgerichte therapieopleiding volgden. Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie vzw: groepeert integratieve psychotherapeuten. Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie: groepeert psychotherapeuten die een specifieke vorm van ervaringsgerichte therapieopleiding volgden.

Contacteer ons