Meer resultaten voor integratieve psychologie

 
integratieve psychologie
Lut Celie Integratief Psychotherapeut/Verliestherapeut VZW De Bleekweide KU Leuven KULAK.
Lut Celie werkt als Psychotherapeut met kinderen, jongeren en volwassenen in het therapiecentrum De Bleekweide. Is coördinator van het Bleekweideteam. Als trainingsdocent verbonden aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie AIHP en Psythotherapie. Is lid van de Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie BNVIP vzw.
Integratieve psychologie.
persoonlijkheidsvormende cursussen, maar vooral een volledige opleiding tot psychotherapeut, psychologisch consulent en Coach volgens het integratieve model, d.w.z. een theoretisch model waarin alle waardevolle elementen der diverse monotheorien is gentegreerd zijn.; bijdragen tot de ontwikkeling en de verspreiding van de integratieve psychologie, vooral onder de vorm van publicaties.
Gezocht: psychotherapeut / psycholoog / psychiater LMN Regio Gent.
Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling vzw: groepeert psychotherapeuten die een ervaringsgerichte therapieopleiding volgden. Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie vzw: groepeert integratieve psychotherapeuten. Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie: groepeert psychotherapeuten die een specifieke vorm van ervaringsgerichte therapieopleiding volgden.
Eenjarige basisopleiding.
Werkt als Integratief Psychotherapeut met kinderen, jongeren en volwassenen in het therapiecentrum De Bleekweide. Coördianator van het Bleekweideteam. Als trainingsdocent verbonden aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP. Lid van de Belgisch Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie BNVIP vzw.
Academie Vesta Welkom bij Academie Vesta.
Academie Vesta is hét expertise centrum voor integratieve psychologie en de toepassing ervan. U kunt bij ons terecht voor.: Geaccrediteerde beroepsopleidingen part-time. Integratieve counseling 2 jaar. Psychotherapie basis 25, jaar. Integratieve psychotherapie 4 jaar. Integratieve kinder en jeugdcounseling 2 jaar.
Welkom.
de Beroepsvereniging Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie v.z.w. de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen. de Belgische Federatie voor Psychologen. de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie. Psychotherapiepraktijk De Puzzel bestaat uit. twee gecertificeerd psychotherapeuten Europees Certificaat Psychotherapie. tot gecertificeerd psychotherapeut Europees Certificaat Psychotherapie.
Nathalie Huyghe Tonus.
Psychotherapieopleiding 4 jaar: Integratieve, Humanistische en Experiëntiële psychotherapie aan de academie voor Integratieve, Humanistische en Experiëntiële psychotherapie in Gent i.o. Bijkomende specialisaties 1 jaar: Gezins en Relatietherapie aan de Educatieve Academie Antwerpen. Kortdurende Workshops en opleiding: Creatief aan de slag gaan met kinderen/jongeren/gezinnen en volwassenen Rapunzel. Basisopleiding: Criminologische wetenschappen en Klinische psychologie VUB.
Module 5: Integratief werken Thomas More.
Ze is werkzaam in Thomas More, waar ze als hooflector en onderzoeksleider van de expertisecel Toegepaste Forensische Psychologie optreedt. Aan Thomas More doceert ze forensische psychologie en coördineert ze het postgraduaat Forensische Psychodiagnostiek Counseling. Verder is ze als gastprofessor Forensische Psychologie verbonden aan het departement Experimenteel-Klinische en Gezondheidspsychologie van UGent.

Contacteer ons