Meer resultaten voor opleiding integratieve kindertherapie

 
opleiding integratieve kindertherapie
Antwerpen Cursussen en opleidingen rond therapie en zelfontplooiing in Antwerpen Vind-een-Psycholoog.be.
Hier vind je alle cursussen, trainingen, opleidingen, informatie, workshops ed. ivm therapie en zelfontplooiing in Antwerpen. Filter eventeel verder en vind direct een professionele therapie opleiding, psychotherapie opleiding, alsook een assertiviteitstraining, mindfulness trainingen, therapiegroep., Selecteer een activiteit en schrijf je in / vraag meer info.
Opleiding integratieve kinder en jeugdcounseling Academie Vesta.
Na afronding van het vierde jaar ontvangst u het diploma Integratieve kinder en jeugdpsychotherapie. De opleiding integratieve kinder en jeugdpsychotherapie duurt in totaal vier jaar incl. de eerste twee jaar integratieve kinder en jeugdcounseling. Per jaar heeft u 15 dagen les van 11.15 uur tot 17.15 uur.
JIJ bent JIJ Integratieve Kindertherapie.
Ik besloot de 4-jarige opleiding voor Integratieve Kindertherapie te volgen aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. En inmiddels heb ik mijn eigen praktijk als zelfstandig kindertherapeut. Regelmatig heb ik overleg met collegas in intervisie en volg ik geregeld bij en nascholingscursussen.
Integratieve Kindertherapie Antoinette Klaphake.
In juni 2005 heeft zij de vierjarige Post HBO opleiding tot kindertherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam voltooid. Met veel plezier is ze in augustus 2005 gestart met haar eigen praktijk voor Integratieve kindertherapie, die inmiddels is uitgebloeid tot een goedlopende praktijk.
Opleiding PROFESSIONAL Kindertherapeut Psychodidact.
In het afstudeerportfolio wordt zichtbaar dat de capaciteiten aanwezig zijn om als professioneel therapeut in het werkveld aan de slag te gaan. Binnen de opleiding stressmanagement CCC PROFESSIONAL kunt u kiezen voor de afstudeerrichting Psychosociaal therapeut, afstudeerrichting Kindertherapeut en afstudeerrichting Verlies en rouwtherapeut.
Integratieve Kindertherapie: Opleidingen.
Door deze opleiding kan ik kinderen en ouders ook anders begeleiden dan hierboven beschreven, omdat intuïtieve ontwikkeling ons toegang geeft tot andere bronnen dan die van het intellect, wat mogelijk maakt dat we antwoord en richting kunnen geven aan levensvragen die ons bezig houden. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.cvio.nl. Werken met therapiehonden: hulphond Friesland. Het Rad van Avontuur: Maarten Oversier. Access Bars: www.AccessConsciousness.com. Cursus Coachen met honden: Anja Gijsbers en Irene Glansbeek. Helpende Honden: Patricia Delorme. Naast integratieve kindertherapeut, is zij ook jarenlang werkzaam geweest in het basisonderwijs. Aangesloten bij de beroepsvereniging deVwK. Wie is Jacoba Wierstra? Ik ben jarenlang werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs en sinds 2002 volledig in de praktijk voor Kindertherapie en Ouderbegeleiding.
Charlotte Visch.
Integratieve Kindertherapie Praktijk voor Kindertherapie Ingrid Dodde.
Ook heb je ons veel mogen leren waardoor wij betere ouders voor haar kunnen zijn. Ouders van Myra. Bedankt voor het helpen van onze dochter! Ouders van Julia. Ingrid is heel aardig en je leert veel van de therapie die ze geeft.

Contacteer ons