Op zoek naar praktijk psychotherapie amsterdam?

 
praktijk psychotherapie amsterdam
Home.
De praktijk is gevestigd in de groepspraktijk van WG plein 44 1054 RB Amsterdam. Het ligt op het mooie rustige terrein van het oude Wilhelmina Gasthuis en is gevestigd op de derde verdieping van de voormalige oogheelkundige kliniek. Het ligt tussen De Hallen en het Vondelpark, niet ver van de Overtoom en het Leidseplein.
Sociale Kaart Amsterdam: search: trefwoord: psychotherapeuten.
Plein 20 praktijk voor psychotherapie, diagnostiek en coaching. Plein20 is een vrijgevestigde psychotherapie praktijk voor kinderen jongeren, volwassenen ouders en gezinnen. Van Tuyll van Serooskerkenplein 1, 1076 LX Amsterdam. Praktijk Frederiksplein, psychotherapie en coaching. Bij Praktijk Frederiksplein kunt u terecht voor korte of langdurende psychotherapie, relatietherapie en psychoanalyse.
Psychotherapie Amsterdam Audrey Kraft.
Welkom op de website van Psychotherapie praktijk Kraft in Amsterdam Centrum, Psychotherapie Amsterdam. Al meer dan 25 jaar heb ik een kleine specialistische GGZ praktijk in het centrum van Amsterdam. Ik bied een compleet aanbod van verschillende psychotherapeutische methodes aan.
Psychotherapie Amsterdam en Heemskerk Psychotherapie Amsterdam en Heemskerk.
Of wil je gewoon meer informatie aanvragen over Psychotherapie Amsterdam en Heemskerk? Neem dan contact op via 06 407 721 77 of ga door naar contact. Ga naar contact. Tineke van der Werff. 06 407 721 77. Nieuwe Leliestraat 16 D. In mijn praktijk maak ik vooral gebruik van gestalttherapie.
Psychotherapie Amsterdam Kees de Groot van Embden.
In een eerste kenninsmakingsgesprek in mijn praktijk voor psychotherapie in Amsterdam gaan wij samen na wat jij wilt bereiken met de therapi en maken een plan hoe wij daaraan werken. Voel jij je daarbij op je gemak, dan kun je de psychotherapie in Amsterdam bij mij voortzetten.
Homepagina psychotherapiepraktijk De Amstel.
Op deze website wil ik u informeren over mijn praktijk en werkwijze. Ook geef ik u informatie over psychotherapie in het algemeen. Onder de knop Links vindt u links naar informatieve websites. Eens in de vijf jaar vindt er een kwaliteitscontrole bij psycho-therapeuten plaats een zogeheten visitatie door de beroeps-vereniging LVVP. Ik ben met goed gevolg gevisiteerd. Per 1 januari 2017 zijn alle psychologen/psychotherapeuten van overheidswege verplicht een kwaliteitsstatuut te hebben waarin zij de inhoud en organisatie van hun zorgaanbod beschrijven. Elk kwaliteitsstatuut wordt getoetst door de Nederlandse Zorgautoriteit en Zorginstituut Nederland. Mijn kwaliteitsstatuut is getoetst en akkoord bevonden. U kunt mijn kwaliteitsstatuut inzien onder de menuknop Meer over de therapeut. Bert van Steenderen. 2016: De Amstel Ontwerp: Dick Arendshorst 2016 portretfoto's: Paul Fleming, Amsterdam.
integratieve therapeut academie voor integratieve en humanistische psychologie en psychotherapie praktijk psychotherapie amsterdam.
drs Jos Schoutsen, mr drs Pien Wijn, GZ-psycholoog/psychotherapeut, Hans Sanders, psychiater, drs Rolien van Mechelen-de Goede, psychoanalytica, Majorie Dijkstal, psycholoog, en Elise Colonna, psycholoog, vormen Psychotherapie Amsterdam Centrum PAC en voeren zelfstandig praktijk op dezelfde locatie om elkaar te stimuleren op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.
Psychotherapie en coaching Gijs Coppens, GZ-Psycholoog te Amsterdam.
Psychotherapie bij psychische klachten zoals piekeren, depressie, angst, stress of burn-out. Coaching bij vragen op het gebied van zingeving, persoonlijke effectiviteit of carrière. Wij leveren maatwerk en komen in gezamenlijk overleg tot een plan van aanpak. Wij werken inzichtgevend, waardegedreven en actiegericht. Inzichtgevend zodat u met andere ogen naar problemen kunt kijken. Waardegedreven om te ontdekken wat voor u in het leven van belang is. Actiegericht om indien gewenst te komen tot daadwerkelijke veranderingen. Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Onze praktijk bevindt zich aan het Vondelpark.

Contacteer ons