Op zoek naar psychotherapie dronten?

 
psychotherapie dronten
Spectrum psychologie en psychotherapie Dronten-Flevoland.
Ook wanneer er sprake is van zeer ernstige psychiatrische problematiek is Spectrum niet de juiste plek voor uw problemen en kunt u beter terecht bij een instelling voor gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. Daar zijn mogelijkheden voor langer durende deeltijd behandelingen en crisisopvang.
praktijkpieceofmind.nl Welkom.
Praktijk voor psychotherapie en coaching in Dronten. Op deze site vindt u informatie over de praktijk en mijn werkwijze. Wilt u meer informatie of heeft u vragen., dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Iedere verandering werkt door in je bestaan.,
Nynke de Vreeze Lichaamsgerichte psychotherapie training in Dronten.
Alles wat jou ervan weerhoudt om ten volle van jezelf en je leven te genieten is welkom. Lichaamsgerichte psychotherapie brengt je lichaam en geest weer in balans. Mama in balans. Wanneer je zelf niet lekker in je vel zit, dan gedragen je kinderen zich onmogelijk.
Therapie psycholoog Dronten.
Vol met oefeningen, tips, quotes en illustraties. Psychologen op minder dan 50 km van Dronten. Gemma Tempelman Psychosociaal Therapeut. Therapie Zwolle, Venestraat 27, 8011 GK, Zwolle. Het kan zomaar gebeuren dat je vastloopt. Vastloopt met jezelf of met je omgeving. Of het nu obstakels zijn uit het verre verleden of dat ze meer recent zijn. Of dit vastlopen nu groot of klein voelt. Het effect is dat je er nu last van hebt en het zorgt ervoor dat je, je op dit moment uit balans voelt. Volgens mij is het heel gezond om juist op dit soort momenten hulp te vragen. Ik wil graag samen met je zoeken naar waar je vastgelopen bent. Om hier vanuit te zoeken naar waar je weer in beweging kunt komen. Edwin Hamelink-Westerhof Integratief therapeut, coach relatietherapeut. Therapie Zwolle, Bolksbeek 21, 8033 CM, Zwolle. Hindernissen op je weg ben je wellicht al genoeg tegen gekomen. Nu nog de weg eruit. Bij mij kan je terecht om deze weg te vinden. Om jezelf te verrijken, te ontwikkelen, te veranderen, te onderzoeken of te verwezenlijken. We gaan dit samen doen door verschillende middelen in te zetten, zoals integratieve psychotherapie, relatietherapie, coaching, EMDR therapie en ademhalingstherapie Buteyko methode.
2 psychotherapeuten in Dronten.
2 psychotherapeuten in Dronten. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 2 psychotherapeuten in Dronten bekend. Het gemiddelde cijfer van alle psychotherapeuten in Dronten is een 7.4 op basis van 3 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle psychotherapeuten in Nederland is een 8.2.
Psychologie psychotherapie Spectrum Dronten Flevoland.
Henk, Anneke en Marjolijn heten u van harte welkom bij Spectrum psychologie en psychotherapie en gaan graag met u in gesprek om samen naar uw doel toe te werken. U staat er niet alleen voor! Het werkgebied van de psychologen van Spectrum is Flevoland. Mensen die zich aanmelden wonen in Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Zeewolde of Lelystad, maar er komen ook mensen naar de praktijk vanuit Kampen, Harderwijk en Almere.
Dronten Therapeut of psychotherapeut in Dronten en omgeving.
Levend bloed analyse. Loopbaancoaching / loopbaanbegeleiding. MBCT mindfulness based cognitieve therapie. NLP neuro linguistic programming. Omega health coaching. Online psychotherapie / email psychotherapie. Online-therapie / email therapie / internet therapie. PMT Psychomotorische therapie. PSKT psychomotorische kindertherapie. Psychologische zorg en hulpverlening.
Over ons Psycho Praktijk Dronten.
Sindsdien werk ik in de eerstelijns en tweedelijns ggz. In Dronten richt ik mij op Basisggz max 11 gesprekken. Ik heb ervaring in het behandelen van uiteenlopende klachten zoals werkgerelateerde klachten, depressieve en angstklachten, gevolgen van traumatische ervaringen en begeleiding bij adhd en autisme.

Contacteer ons