Resultaten voor psychotherapie kinderen

 
psychotherapie kinderen
Transgender Infopunt Begeleiding.
Of er nu sprake is van ernstige problemen of niet, kinderen en jongeren met een variante genderidentiteit én hun familie kunnen baat hebben bij psychologische en/of psychiatrische begeleiding en ondersteuning. Verwacht echter niet dat een hulpverlener kan voorspellen of deze gevoelens zullen verdwijnen of blijvend zullen zijn.
Psychologenpraktijk Gavere Het Woordbos.
Het Woordbos is een groepspraktijk van klinisch psychologen gespecialiseerd in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen. Het is onze gezamenlijke passie om mensen verder op weg te helpen wanneer zij even vast zitten en om mensen te doen groeien ondanks/dankzij de uitdagingen waarvoor ze staan. Hiertoe blijven we ons voortdurend bijscholen. Michael is als cliëntgerichte, experiëntiële therapeut tevens werkzaam in Conciente, een psychotherapeutische groepspraktijk te Antwerpen. Hij blijft zich verder toeleggen op de emotion focused therapy. Siska werkt vanuit een integratief denkkader. Dit combineert ze met inzichten uit de mindfulness based cognitive therapy. Uit onze gedeelde interesses ontstond in 2015 de praktijk Het Woordbos. We zijn gehuwd en de trotse ouders van Amand en Jules. We houden van afspreken met vrienden en familie, van de natuur, van reizen en lezen. Annelien is werkzaam als psychologe in het Bulo Sint-Jozef en geeft daarnaast ook individuele therapie te Zottegem. Zij verdiept zich in de experiëntiële en ontwikkelingsgerichte psychotherapie.
Groepspraktijk BunderBos Deinze Kruishoutem Oudenaarde Waregem.
Wij zijn een praktijk van psychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten en een kinderpsychiater. Je kan bij ons terecht voor kinderpsychiatrisch onderzoek en behandeling, psychologische begeleiding en psychotherapie bij kinderen, jongvolwassenen, gezinnen en koppels en voor loopbaanbegeleiding. Therapie voor volwassenen. Therapie voor kinderen.
Welkom Relatietherapie Kindertherapie creatieve therapie gezinstherapie psychotherapie systeemtherapie psychoanalyse begeleiding Therapie voor kinderen therapie voor jongeren therapie voor volwassenen
In onze groepspraktijk kunnen kinderen, jongeren, jong volwassenen, koppels en gezinnen terecht voor verschillende moeilijkheden die vanuit een breed professioneel kader worden aangepakt. Wij werken nauw samen met psychiaters, huisartsen, clb's' en hulpverlenende instanties en verwijzen gericht door waar nodig. Op onze website kan u informatie vinden over ons team en de werking. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Indien u specifieke vragen hebt of verdere informatie wilt kan u altijd contact opnemen via mail i nfo@detoverstaf.com. Jana Van Tuyckom. Download onze brochure voor een handig en snel overzicht van onze diensten. Maak een afspraak. Maak snel en eenvoudig een online afspraak via ons online contactformulier. Maak een afspraak. Groepspraktijk De Toverstaf. Torhoutse Steenweg 203. 32 0497-121 690. 2017 Groepspraktijk De Toverstaf groepspraktijk voor psychotherapie en opleiding website: geeforce privacy.
Kinderen psycholoog sint niklaas.
autisme, ASS en aanverwanten., Heeft u nog vragen? Staat uw probleem niet in het lijstje? Neem gerust contact op.: Philippe Grisar, tel: 03 766 63 25. Philippe Grisar Vrouweneekhoekstraat 95 9100 Sint-Niklaas Psycholoog psychoanalyticus psychotherapie voor kinderen, jongeren en volwassenen.
Voor kinderen Psypunt.
Wij steunen je kind, volgen je kind en verwoorden wat er gebeurt zodat je kind meer inzicht krijgt in de situatie en in zichzelf. Bij welke vragen? Speltherapie werkt voor kinderen met problemen op sociaal-emotioneel vlak: pestproblematiek, verlegen, teruggetrokken of agressief gedrag, spanningen, slaapproblemen, faalangst, rouwverwerking, echtscheiding en andere vragen.
Therapie bij kinderen en jongeren De Meiboom.
De Meiboom biedt psychologische hulpverlening en psychotherapie aan kinderen en jongeren en hun context. Kinderen, jongeren en het gezin kunnen bij ons terecht voor psychodiagnostiek en therapeutische begeleiding. Wanneer kinderen of jongeren op intakegesprek komen, worden de ouders ook steeds uitgenodigd.
Individuele psychotherapie of in groep?
Het voordeel van psychotherapie in groep is dat er sociale steun vanuit de groep volgt en dat de aangeleerde vaardigheden geoefend of besproken kunnen worden met de groep. Dit werkt helend omdat men beseft dat men niet de enige is die met bepaalde psychologische problemen zoals dwang of depressie kampt. Individuele psychotherapie voor kinderen jongeren.

Contacteer ons