Op zoek naar integrale psychotherapie?

 
integrale psychotherapie
Integratieve psychotherapie Nijmegen Praktijk ONE. Therapie Nijmegen.
Binnen de Integratieve psychotherapie wordt gebruik gemaakt van methodieken en begeleidingswijzen uit verschillende therapeutische stromingen waaronder.: Existentiële psychotherapie zin en betekenisgeving. Daarnaast wordt er gewerkt met aanvullende begeleidingsvormen waaronder psychoeducatie, ademhalings en ontspanningsoefeningen, creatieve technieken, droomwerk en modellen om groeps en communicatieprocessen inzichtelijk te maken.
Opleiding: Integratieve Psychotherapie Millian.
Integratieve Psychotherapie wordt onder meer toegepast bij de behandeling van psychische en psychosomatische problemen, bijvoorbeeld bij angst en stressklachten, rook en eetverslavingen, depressieve klachten, posttraumatische stressstoornissen, zingevingproblematiek, slaapproblemen, allergieën en pijnbestrijding. Ook binnen de trainings en onderwijswereld kan Integratieve Psychotherapie als een krachtig hulpmiddel worden gebruikt bij het verbeteren van leer en sportprestaties, het stimuleren van creativiteit, voor persoonlijke ontwikkeling en voor individuele leerlingbegeleiding.
Centrum voor Integrale Psychotherapie CIP Startpagina Facebook.
Meer weergeven triangle-down. Plaatsen Antwerpen Medisch en gezondheid Geestelijke-gezondheidsdienst Centrum voor Integrale Psychotherapie CIP. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Centrum voor Integrale Psychotherapie CIP heeft de omslagfoto bijgewerkt.
postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie VIVES.
Postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie. Postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie i.s.m. Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie vzw Antwerpen Zoersel; Oost-Vlaanderen Gent; West-Vlaanderen Koekelare aan VIVES Zuid. Integratief verwijst naar de integratie van lichaam en geest.
Integratieve psychotherapie?
Integratieve psychotherapie is een benadering die verschillende therapeutische stromingen combineert, op maat van de cliënt. Niet een bepaald therapeutisch model maar de eigenheid van een cliënt, de vragen waar hij of zij mee komt, de themas in zijn of haar leven spelen, vormen het vertrekpunt.
Integratieve Therapeuten Wat is integratieve therapie?
Om dit doel te bereiken put de integratief therapeut uit meerdere stromingen en technieken, en staat zowel denken, voelen, handelen en lichaamsbewustzijn centraal. Herkennen wanneer je waarneming vertekend is door je verleden en waardoor dat plaatsvindt, weten hoe je de destructieve overlevingspatronen die dan geactiveerd worden kan loslaten, en leren hoe je de pijnlijke gevoelens die daarachter schuilgaan, kan voelen en integreren, vormen belangrijke pijlers in de therapie.
Postgraduaat psychotherapie: optie volwassenen Profiel Universiteit Antwerpen.
Je bent hier.: Opleidings en vormingsaanbod. Postgraduaat in de psychotherapie: optie volwassenen. Postgraduaat in de psychotherapie: optie volwassenen. In deze postgraduaatsopleiding integreren we kennis, inzichten, therapeutische vaardigheden en therapeutische behandelwijzen uit de 4 hoofdstromingen.: de cliëntgericht-experiëntiële psychotherapie. de cognitieve gedragstherapie.
Integratieve psychotherapie.
Dit is een integratieve psychotherapie waarbij verschillende therapeutische stromingen in interactie worden gebracht tot een nieuw model. De interactie is hier heel belangrijk. Het gaat niet over de therapeut die alle wijsheid in pacht heeft, maar eerder over een ontmoeting, een samenwerking, een dialoog, met respect en begrip voor jouw eigenheid.

Contacteer ons