Meer resultaten voor integrale psychotherapie

 
integrale psychotherapie
werkwijze integrale psychotherapie Via Vitae.
rouw en verlies. werkwijze integrale psychotherapie. Trajecten Talentenspel particulieren. Waarom een spel? Werkwijze integrale psychotherapie. Als integraal therapeut beperk ik mij in mijn werk niet tot één richting. Ik ben geschoold om methodieken uit verschillende therapievormen in mijn werk toe te passen.
Integratieve psychotherapie VindeenTherapeut.be.
Vind een therapeut. Vind een cursus. Wat is Integratieve psychotherapie? Integratieve psychotherapie werkt vanuit de combinatie van verschillende vormen van psychotherapie. Omdat elke mens een unieke benadering nodig heeft, past de integratieve therapeut zijn ondersteuning aan aan de noden en de eigenheid van de cliënt.
Praktijk Psycho-Hypnotherapie en EMDR Rouwverwerking in Hoorn.
Mijn naam is Matty de Vries 1962 en ik geniet dagelijks van het werk in mijn praktijk voor Integratieve Psychotherapie, hypnotherapie, EMDR en coaching. Na mijn studie Communicatiewetenschap heb ik een gedegen studie integratieve psychotherapie gevolgd, later aangevuld met psycho-hypnotherapie en Algemene Psychotherapie Wetenschappen, bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.
Wat is integratieve psychotherapie?
Integratieve psychotherapie is een veelzijdige vorm van hulp waarbij je zelf als deskundige wordt ingezet om je probleem op te lossen en te helen. Zowel gedrag, gevoelens, denken, overtuigingen, lichaam, beeldvorming, omgaan met anderen, inspiratie en kwaliteiten, komen daarbij aan bod; dus je werkt vanuit een totaalbenadering.
Integratieve psychotherapie en integratie Elfi Maassen.
Integratieve psychotherapie staat voor een integrale en holistische denkwijze. Zowel het objectief meetbare als subjectieve ervaringen, individueel gerichte als collectieve perspectieven, persoonlijke als transpersoonlijke visies worden omarmd in deze psychotherapievorm. Interactionele vormgeving is één van de integratieve psychotherapiestromingen die een eigen systeem heeft opgebouwd om alle therapiestromingen een plek te geven.
Integratieve Psychotherapie Centrum Zon-Maan.
je bent meer dan een kind met een bepaald gedrag, een gescheiden ouder, je depressie., Meer inzicht krijgen in jezelf, inzicht krijgen in relatiesystemen, meer fundamenteel zelfvertrouwen krijgen, zijn enkele voorbeelden. Het basismodel is de Integratieve Kritische Psychotherapie, het Zon-Maan-Model.
Centrum Integrale Psychiatrie CIP Lentis.
Het CIP biedt ambulante zorg aan volwassenen met complexe psychische en/of psychiatrische problemen. Je kunt bij ons terecht wanneer je een integrale hulpvraag hebt, een aanvullende behandeling zoekt op een reguliere lopende behandeling of op zoek bent naar een second opinion.
Integratieve Psychotherapie Geboorte-Informatiecentrum vzw.
Integratieve psychotherapie gaat daarom grasduinen bij die verschillende psychologische stromingen en therapieën zoals systeemtheoretische therapie, cognitieve gedragstherapie, experiëntiële therapie, positief oplossingsgerichte therapie, beeldende en creatieve therapie, cliënt centered, psychoanalyse, met daarnaast ook NLP, TA, mindfulnesrelaxatie, Integratieve therapie doet echter meer dan deze stromingen eclectisch naast elkaar te gebruiken.

Contacteer ons