Op zoek naar gespecialiseerde psychotherapie rotterdam?

 
gespecialiseerde psychotherapie rotterdam
Psychotherapiepraktijk Selier welkom.
Psychotherapiepraktijk Selier is gevestigd in het centrum van Rotterdam, vlakbij de Erasmusbrug, prima bereikbaar per openbaar vervoer: tram en metro. De praktijkruimte is een prettige, lichte plek met uitzicht: het water, de oude boten en kranen van de museumhaven en de skyline van Rotterdam. Het is een kleine vrijgevestigde praktijk voor psychotherapie.
Psychotherapie Rotterdam Psychotherapie Rotterdam.
wachtlijstgegevens: 9 juli 2018, patientenstop tot half september. Psychotherapie Rotterdam is een kleine praktijk voor psychotherapie en psychologisch onderzoek. Ik werk binnen de gespecialiseerde GGZ. De zorg wordt vergoed door de zorgverzekeraar, indien u verwezen bent door uw huisarts en de problematiek voor vergoeding in aanmerking komt.
Contact Psychotherapie Giselle Fischer Rotterdam.
Contact opnemen met G. Fischer Psychotherapie Rotterdam. Crooswijksesingel 50 D. 3034 CJ Rotterdam. telefoon: 06 21608896. Afspraken voor intake behandeling vinden plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag, tussen 9.00 en 14.30 uur. De praktijk is van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar mogelijk voicemail tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kunt ook altijd e-mailen of onderstaand contactformulier invullen. In verband met de lengte van de wachttijd kunnen er op dit moment geen nieuwe clienten worden aangemeld. Er is momenteel een wachttijd van 12-16 weken voor een intakegesprek. Er is geen wachtlijst voor de start van de behandeling na het intakegesprek. Deze wachttijden gelden voor alle diagnoses, voor zowel de basis als de gespecialiseerde GGZ en voor verzekerden van alle zorgverzekeraars bijgewerkt vanaf 1 september 2018.
praktische zaken.
EMDR centrum Nederland Eye Movement Desensitization and Reprocecessing / zie de site www.emdrcentrum.nl. GPR Gespecialiseerde Psychotherapie Rotterdam / zie de site www.gespecialiseerdepsychotherapie.nl. Hendrik Sweijsstraat 19. 3065 NJ Rotterdam. BIG Registratie Nummer Arts: 59023221301 BIG Registratie Nummer Psychotherapeut: 29023221316 KvK nummer Rotterdam: 24445781.
Psychotherapie Rotterdam Psychologen en therapeuten in Rotterdam.
Ik zoek altijd naar verbindingen tussen mensen. Iedereen wil gehoord, gezien en erkend worden. Bekijk alle behandelaren. Verwijsbrief niet nodig. Wie zijn de psychologen in Rotterdam? Wat zijn de ervaringen van anderen? Met welke klachten ga je naar Psychotherapie Rotterdam?
integratieve therapeut integrale psychotherapie gespecialiseerde psychotherapie rotterdam.
Op deze pagina vind u adres, contact en bedrijfsgegevens van Vereniging Gespecialiseerde Psychotherapie Rotterdam Het bedrijf is gevestigd op het adres Overschiese Dorpsstraat 64 met de postcode 3043CS. Vereniging Gespecialiseerde Psychotherapie Rotterdam is opgericht op 2 september 2014 en heeft als rechtsvorm vereniging.
Contact Gespecialiseerde Psychotherapie Rotterdam.
Wat doen wij? U kunt contact opnemen met elk van de deelnemende praktijken.: Denkwijs, praktijk voor psychotherapie en psychoanalyse praktijkdenkwijs.nl. Praktijk voor inzichtgevende en experiëntiële psychotherapie pelzer-praktijk.nl. Praktijk voor inzichtgevende psychotherapie de Reuver psychotherapiedereuver.nl. Praktijk voor psychotherapie Van Rees-Grimbert psychotherapieschiedam.nl.
Wie zijn wij? Gespecialiseerde Psychotherapie Rotterdam.
Bekijk mijn website. Psychotherapeute, Psychoanalytisch psychotherapeute, Psychoanalytica. Bekijk mijn website. Psychiater en Psychoanalytisch psychotherapeute. Bekijk mijn website. Psychiater en Psychotherapeut. Bekijk mijn website. Psychiater en Psychoanalytisch Psychotherapeut. Bekijk mijn website. Zoeken naar: Zoeken. Copyright 2014: GPR Website built by Studio Cicero.

Contacteer ons