Op zoek naar gespecialiseerde psychotherapie rotterdam?

 
gespecialiseerde psychotherapie rotterdam
Vergoeding psycholoog basis GGZ vanaf 18 jaar CZ.
Dan moet u waarschijnlijk worden verwezen naar de gespecialiseerde GGZ. Soms zijn uitzonderingen mogelijk. Laat u vóór uw behandeling informeren. Bel onze klantenservice op 088 555 77 77 of lees de voorwaarden in het reglement. Zeg uw afspraak op tijd af. U krijgt geen vergoeding als u een afspraak voor psychische hulp of psychotherapie niet op tijd afzegt.
Psycholoog basisverzekering vergoeding update: 2019 Zorgwijzer.
Zorg voor mensen met psychische problemen kan bestaan uit bijvoorbeeld: medicatie, gesprekken, interventies of wonen onder begeleiding. Alle benodigde zorg binnen de basis GGZ en gespecialiseerde GGZ wordt vergoed via de basisverzekering mits er is voldaan aan de voorwaarden van de verwijzing, hieronder.:
Ver Gespecialiseerde Psychotherapie R'dam' ROTTERDAM Oozo.nl.
Praktijken van psychotherapeuten en psychologen. De onderneming Ver Gespecialiseerde Psychotherapie R'dam' is gevestigd op Overschiese Dorpsstraat 64 te ROTTERDAM en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 61405213 en is gelegen in Overschie in de gemeente Rotterdam.
Hulpverleners Stichting Bevallingstrauma.
Behandeling bestaat uit integratieve. psychotherapie en EMDR. Ook kan gewerkt worden met mindfulness. Voor vergoeding van de behandeling is een verwijsbrief van de huisarts voor basis GGZ of gespecialiseerde GGZ nodig. Voor behandeling van bevallingstrauma wordt een minimale wachttijd gehanteerd.
Behandelcentrum geestelijke gezondheidszorg Vitaalpunt.
Op deze tijden zijn we ook telefonisch bereikbaar. Spreekuur voor verwijzers. Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar tussen 830: en 1030: voor specifieke vragen van huisartsen, bedrijfsartsen en pohggz. Neem contact op voor een kennismaking. Vitaalpunt Rotterdam gaat sluiten. Lees hier meer.
homepage HSK GROEP.
Zij nemen de tijd om naar u te luisteren en bepalen samen met u wat de beste aanpak is om van uw klachten af te komen. Wanneer dit gewenst is, werken zij samen met andere zorgverleners zoals uw verwijzer bijvoorbeeld uw huisarts of bedrijfsarts om u de best mogelijke zorg te verlenen.
Praktijk MOOD Praktijk voor Psychologie Psychotherapie en Orthopedagogie.
Praktijk voor Psychologie Psychotherapie en Orthopedagogie. Wie zijn wij? Aanmelding en aanbod. Praktijk MOOD is in augustus 2018 verhuisd! Ons nieuwe adres is: Henry Dunantweg 40A, 2402 NR Alphen aan den Rijn. Praktijk MOOD biedt professionele zorg aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische problemen. Behandeling gebeurt veelal individueel. Groepsbehandeling, gezinstherapie, relatietherapie en psychologisch onderzoek behoren ook tot de mogelijkheden. Onder het kopje Tot slot is onze actuele wachttijd en meer informatie hierover te vinden. Onder het kopje Tarieven kunt u zien met welke zorgverzekeraars en gemeenten wij een contract hebben afgesloten. Door de verschillende achtergronden en werkervaring van de medewerkers is Praktijk MOOD in staat mensen met uiteenlopende problematiek en klachten, van eenvoudig Generalistische Basis GGZ tot complex Gespecialiseerde GGZ, in behandeling te nemen en de problemen te helpen verminderen.
Door wie Brune van Dam PsychotherapieBrune van Dam Psychotherapie.
Na 10 jaar een solo-praktijk te hebben gehad in Rotterdam, hebben Ton Brune en ik in de zomer van 2011 onze krachten gebundeld in de maatschap Brune van Dam Psychotherapie in Ede. Na mijn aanvankelijke keuze voor de Hogeschool voor Economische Studies HES in Rotterdam heb ik na afronding hiervan aan de Rijksuniversiteit Leiden Klinische en Gezondheidspsychologie gestudeerd.

Contacteer ons