Op zoek naar gespecialiseerde psychotherapie rotterdam?

 
gespecialiseerde psychotherapie rotterdam
Praktijk MOOD Praktijk voor Psychologie Psychotherapie en Orthopedagogie.
Praktijk voor Psychologie Psychotherapie en Orthopedagogie. Wie zijn wij? Aanmelding en aanbod. Praktijk MOOD gaat in augustus 2018 verhuizen! Ons nieuwe adres is: Henry Dunantweg 40A, 2402 NR Alphen aan den Rijn. Praktijk MOOD biedt professionele zorg aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische problemen. Behandeling gebeurt veelal individueel. Groepsbehandeling, gezinstherapie, relatietherapie en psychologisch onderzoek behoren ook tot de mogelijkheden. Onder het kopje Tot slot is onze actuele wachttijd en meer informatie hierover te vinden. Onder het kopje Tarieven kunt u zien met welke zorgverzekeraars en gemeenten wij een contract hebben afgesloten. Door de verschillende achtergronden en werkervaring van de medewerkers is Praktijk MOOD in staat mensen met uiteenlopende problematiek en klachten, van eenvoudig Generalistische Basis GGZ tot complex Gespecialiseerde GGZ, in behandeling te nemen en de problemen te helpen verminderen.
Door wie Brune van Dam PsychotherapieBrune van Dam Psychotherapie.
Na 10 jaar een solo-praktijk te hebben gehad in Rotterdam, hebben Ton Brune en ik in de zomer van 2011 onze krachten gebundeld in de maatschap Brune van Dam Psychotherapie in Ede. Na mijn aanvankelijke keuze voor de Hogeschool voor Economische Studies HES in Rotterdam heb ik na afronding hiervan aan de Rijksuniversiteit Leiden Klinische en Gezondheidspsychologie gestudeerd.
bol.com Psychotherapie 9789036806626 Ron van Deth Boeken.
Voor aspiranttherapeuten is het dan ook een hele klus om door de bomen het bos nog te zien, laat staan dat het lukt om een keuze te maken tussen de gespecialiseerde therapiescholen. Van theorie tot praktijk is onmiskenbare webwijzer in het onoverzichtelijke landschap van de moderne psychotherapie.
Psychotherapie Rotterdam Psychologen en therapeuten in Rotterdam.
Ik zoek altijd naar verbindingen tussen mensen. Iedereen wil gehoord, gezien en erkend worden. Bekijk alle behandelaren. Verwijsbrief niet nodig. Wie zijn de psychologen in Rotterdam? Wat zijn de ervaringen van anderen? Met welke klachten ga je naar Psychotherapie Rotterdam?
Therapeut Rotterdam, Therapie Rotterdam.
Bekijk mijn profiel Stuur mij een bericht. Integratieve Psychotherapie Rotterdam. EMDR-therapeut Integratief psychotherapeut Levensvragen Angst Weerbaarheid Zingeving Loop je tegen bepaalde problemen aan in je leven, je werk of je relatie? Ben je onzeker over bepaalde aspecten van jezelf? Sta je voor moeilijke keuzes of dilemma's?
Irma Roovers, psychotherapie bij gehechtheidproblematiek Home.
Psychotherapie is een proces waarin je aan de slag gaat met jezelf, met de problemen waarmee je vastloopt en de onderliggende gevoelens. Een psychotherapeut kan de problemen niet voor je oplossen maar kan je wel helpen om, in wederzijds vertrouwen, pijnlijke ervaringen te verwerken.
Contact Psychotherapie Giselle Fischer Rotterdam.
Contact opnemen met G. Fischer Psychotherapie Rotterdam. Crooswijksesingel 50 D. 3034 CJ Rotterdam. telefoon: 06 21608896. Afspraken voor intake behandeling vinden plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag, tussen 9.00 en 14.30 uur. De praktijk is van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar mogelijk voicemail tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kunt ook altijd e-mailen of onderstaand contactformulier invullen. Ik hanteer geen wachtlijst. Je kunt via het contactformulier informeren of er op dit moment ruimte is voor het aannemen van nieuwe clienten. Als er geen plek is, raad ik je aan contact op te nemen met een andere praktijk. Wanneer er ruimte is voor een nieuwe client is er geen wachttijd voor een intakegesprek. Er is geen wachtlijst voor de start van de behandeling na het intakegesprek. Deze wachttijden gelden voor alle diagnoses, voor zowel de basis als de gespecialiseerde GGZ.
integratieve therapeut integrale psychotherapie gespecialiseerde psychotherapie rotterdam.
Op deze pagina vind u adres, contact en bedrijfsgegevens van Vereniging Gespecialiseerde Psychotherapie Rotterdam Het bedrijf is gevestigd op het adres Overschiese Dorpsstraat 64 met de postcode 3043CS. Vereniging Gespecialiseerde Psychotherapie Rotterdam is opgericht op 2 september 2014 en heeft als rechtsvorm vereniging.

Contacteer ons