Op zoek naar nederlandse vereniging psychotherapie?

 
nederlandse vereniging psychotherapie
Home Welkom VKJP. VKJP.
Al meer dan 40 jaar brengt de VKJP vakgenoten samen uit verschillende therapeutische scholen en met diverse achtergronden. Het belangrijkste doel van de vereniging is het bevorderen van de ontwikkeling en het bewaken van de kwaliteit van de psychotherapie voor kinderen, jeugdigen en hun omgeving.
Doelstelling Platform.
Het Platform Psychotherapie is een initiatief van de ABP-BVP Belgische Vereniging Psychotherapie, de VVTIV Vlaamse Vereniging Therapeuten Interactionele Vormgeving, de BNVIP Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie en de AIHP Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Er werd bewust gekozen voor het statuut van feitelijke vereniging, zonder rechtspersoon.
Psychotherapie vergoeding update: 2019 Zorgwijzer.
Een aantal beroepsverenigingen komen hiervoor in aanmerking.: De NAP Nederlandse Associatie voor Psychotherapie. Daarnaast is er de VIT Vereniging van Integraal Therapeuten. Dit zijn therapeuten met een integrale aanpak. Dat wil zeggen dat er aandacht is voor voor de lichamelijke, emotionele, mentale, maar de spirituele dimensie van de cliƫnt.
Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten.
Nieuwe account aanmaken. Nieuw wachtwoord aanvragen. Welkom op de website van de Christelijke Vereniging voor Psychiaters, Psychologen en Psychotherapeuten! De CVPPP is de Nederlandse vakvereniging waarbij de relatie tussen christelijk geloof en de vak gebieden psychiatrie, psychologie en psychotherapie centraal staat.
Sociale kaart Geestelijk Gezondheidszorg 2009-2010 / druk 9 / ING Google Boeken.
Browse door s werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader. Ga nu naar Google Play. Sociale kaart Geestelijk Gezondheidszorg 2009-2010 / druk 9 / ING. Bohn Stafleu van Loghum, 2009 210 pagina's.'
Home NVLP.
De NVLP is een professionele, levendige organisatie voor lichaamsgerichte psychotherapie en geeft lichaamsgerichte psychotherapie zijn plaats als een erkende vorm van psychotherapie in Nederland. Galjoenstraat 53 A. 5017 CL Tilburg. De Nederlandse Vereniging voor Lichaamsgerichte Psychotherapie is de nationale associatie van de European Association for Body Psychotherapy EABP.
Beroepsverenigingen van therapeuten. Ook belangenverenigingen van clinten.
Gilde voor Health Counselling en Psychotherapie. Instituut van Psychologen. Orde van Alternatieve Genezers. Orde van Beroepscoaches. Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten. Orde van Intimiteits en sekscoaches. Vereniging voor Acupunctuur. v Gestalttherapie Gestalttheorie. NVBT Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapie. Vereniging Voor E-Health. Vereniging v Geestelijke en Natuurgeneeswijzen. van Klassiek Homeopaten. Kunstzinnige Therapien op antroposofische grondslag.
BNVIP vzw Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie vzw nationale beroepsfederatie sectorcommissie 13 Medische en Paramedische Beroepen.
De Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie is een beroepsvereniging, geregistreerd in Belgiƫ bij de Rechtbank van Koophandel te Gent onder ondernemingsnummer 0887.681.246 en in Nederland bij de Kamer van Koophandel onder het ondernemingsnummer KVK 56084196. Het logo van de BNVIP vzw bestaat uit de letters I en P, waarbij een integratie ontstaat uit een kring van diverse benaderingen. Ook de Griekse letter psi wordt gesuggereerd. Onze leden psychotherapeuten. ledenlijst BNVIP in Excel sheet update 21/06/2019: listing 21/06/2019. De BNVIP werd door de FOD Economie, Minister van middenstand, zelfstandigen en KMO, erkend als nationale beroepsfederatie. Hierdoor heeft de BNVIP een vertegenwoordiging in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO, in sectorcommissie 13 Medische en Paramedische Beroepen vertegenwoordigd beroep: Psychotherapie. BNVIP leden kunnen hun eigen profiel bewerken en hebben, vanuit hun account, toegang tot een Exclusieve Ledenpagina waar ze GDPR-Verwerkersovereenkomsten en GDPR-Privacy documenten kunnen downloaden. Verder hebben ze toegang tot professionele informatie en krijgen ze gratis toegang tot de opening en het symposium van de AIHP. Voor sommige AIHP opleidingen genieten ze tevens van een korting. De BNVIP is volwaardig lid van de ABP-BVP Belgische Vereniging voor Psychotherapie. en van de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie.

Contacteer ons