Meer resultaten voor nederlandse vereniging psychotherapie

 
nederlandse vereniging psychotherapie
NVP Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie De Geschillencommissie Zorg.
NVP Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie. NVP Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie. De Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie NVP is de brancheorganisatie voor psychotherapeuten. Leden van de NVP kunnen zich aansluiten bij de Geschillencommissie Vrijgevestigde GGZ Praktijken. Kijk op de website van de NVP: www.psychotherapie.nl.
NVLP Nederlandse Vereniging voor Lichaamsgerichte Psychotherapie.
Zoek een therapeut. De Nederlandse Vereniging voor Lichaamsgerichte Psychotherapie is de nationale associatie van de European Association for Body Psychotherapy EABP. De NVLP bundelt de verschillende modaliteiten binnen de lichaamsgerichte psychotherapie. De NVLP staat voor kwaliteit en persoonlijke aanpak in lichaamsgerichte psychotherapie.
BNVIP vzw Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie vzw nationale beroepsfederatie sectorcommissie 13 Medische en Paramedische Beroepen.
Hierdoor heeft de BNVIP een vertegenwoordiging in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO, in sectorcommissie 13 Medische en Paramedische Beroepen vertegenwoordigd beroep: Psychotherapeut De BNVIP is volwaardig lid van de ABP-BVP Belgische Vereniging voor Psychotherapie en van de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie.
Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie NVP Zorgen.nl.
035 7 506 127. De Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie NVP is sinds 1930 dé beroepsvereniging van en voor alle BIG-geregistreerde psychotherapeuten. De vereniging is een gezaghebbende en dynamisch opererende partij binnen het ggz-veld, die de belangen van psychotherapeuten behartigt en de ontwikkeling van de psychotherapie wil stimuleren.
LVVP Home.
NVP Home.
Wachtwoord Wachtwoord vergeten. De NVP stimuleert kwaliteitsverbetering van haar leden, bijvoorbeeld met het Kwaliteitsregister Psychotherapie en de Generieke module psychotherapeutische behandelingen. De NVP is de beroepsvereniging voor psychotherapeuten. Met bijvoorbeeld een eigen beroepscode en klachtenregeling. De NVP verspreidt wetenschappelijke kennis over relevante behandelmethoden en bevordert de ontwikkeling en gebruikmaking daarvan. Register Leertherapeuten Psychotherapie.

Contacteer ons