Meer resultaten voor psychotherapie woerden

 
psychotherapie woerden
Psychotherapie Woerden Pieters Consult.
Psychologisch advies, begeleiding, training, psychotherapie. Welkom op de website van Pieters Consult. Psychologische hulp in Woerden. Hulp zoeken bij psychische of emotionele problemen is voor de meeste van ons niet gemakkelijk of vanzelfsprekend. Wel verstandig en moedig. Een eerste belangrijke stap om de regie over je leven weer in handen te krijgen.
Vacature GZ-psycholoog KJ/ Psychotherapeut of ervaren basispsycholoog Kinderpsychologie Woerden.
Vacature GZ-psycholoog KJ/ Psychotherapeut of ervaren basispsycholoog. Wij zoeken een GZ psycholoog KJ / Psychotherapeut of ervaren basispsycholoog. Praktijk voor Kinder en Jeugdpsychologie Woerden en Psychologenpraktijk Groene Hart is één praktijk met 4 GZ-psychologen, één basispsycholoog en één pedagoog specialisme autisme.
Psycholoog Montfoort Mentalis Deskundige psychologische hulp.
Mentalis is prima bereikbaar voor iedereen uit Utrecht, Woerden, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving. De behandelingen die ik geef, zijn grofweg onder te verdelen in Psychotherapie of Coaching. Psychotherapie vermindert psychische klachten of maakt klachten beter hanteerbaar. Psychotherapie bestaat uit een reeks gesprekken sessies met een psychotherapeut.
Lichaamsgerichte Therapie, psychotherapie, Neo-Reichiaanse Therapie, Gestalt, Bio-Energetica te Woerden Utrecht.
De basis van lichaamsgerichte therapie is dat het lichaam alle bewuste en onbewuste ervaringen met zich mee draagt. Dit is terug te vinden in veel taaluitdrukkingen: Teveel op je nek hebben, het hoofd laten hangen, op je tenen lopen, het op je heupen hebben, ergens mee in je maag zitten etc. In deze vorm van psychotherapie worden lichaam, emoties, geest en ziel als één geheel gezien en benaderd.
Team Psychiatrie Psychologie St. Antonius Ziekenhuis.
Storm van Leeuwen-Kassens. van der Veer. Welke professionals kunnen betrokken zijn bij uw behandeling? De volgende professionals kunnen bij de behandeling betrokken worden.: psycholoog klinisch psycholoog, GZ-psycholoog, neuropsycholoog.; verpleegkundige, sociaal-psychiatrisch verpleegkundige of consultatief verpleegkundige.; non-verbaal therapeut creatief of psychomotore therapeut.
Praktijk voor lichaamsgerorienteerde psychotherapie en relatiebegeleiding.
Tegelijk blijft het uiteindelijke doel toch steeds hetzelfde: hoe leer ik mijn echte behoeften onderkennen, hoe vind ik de middelen om in mijn leven en in mijn omgeving het beste van mezelf te maken en er van te genieten? Lichaamsgeörienteerde psychotherapie is een vorm van psycho therapie waarbij de uitgangspositie is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Psychotherapeuten.
Wij zijn vijf psychotherapeuten in de regio Woerden en vormen een samenwerkingsverband met de volgende doelstellingen. Het bevorderen van afstemming en samenwerking met verwijzers en andere zorgaanbieders in de regio Woerden. Het bevorderen van een aanbod van kwalitatief hoogwaardige psychotherapie Gespecialiseerde-GGZ en Basis-GGZ door vrijgevestigde psychotherapeuten.
User Detail 1nP.
1e Praktijk Bekenlaan 6. 3448 XC Woerden. ADHD en gedragsstoornissen. Individuele therapie / begeleiding. Ik ben regiebehandelaar en daarmee uw aanspreekpunt, dat van uw naasten en indien nodig voor andere zorgverleners die betrokken zijn bij uw behandeling. Als regiebehandelaar zal ik een wezenlijk deel van uw behandeling uitvoeren, en waar nodig kunnen er andere collega's' betrokken worden.

Contacteer ons