Resultaten voor psychotherapie woerden

 
psychotherapie woerden
home.
vergoeding verzekeraars Sarah Hofman integratieve psychotherapie.
Vergoeding Sarah Hofman 2016-11-01T2018330000.: Sarah Hofman, Coaching, Counseling Integratieve Psychotherapie beschikt over een AGB-code: 90035109, praktijk AGB-code: 9014037 en is aangesloten bij.: VIV Vereniging Integrale Vitaliteitkunde Registratienummer 1907585A. RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg Licentienummer 505077R. In 2016 vergoeden de volgende verzekeraars mijn sessies gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket alternatieve geneeswijzen.: Vergoeding afhankelijk van pakket en polisvoorwaarden. Check voor de zekerheid zelf bij je ziektekostenverzekeraar of de sessies vergoed worden, om teleurstelling te voorkomen. Uurtarief: 80, ex btw. Avondtarief na 19.00 uur 90, per uur ex btw. Groepssessies co-dependentie 30, per keer ex btw. Meld je aan als je nieuws en artikelen wilt ontvangen over het doorbreken van ongezonde relatiepatronen. Liefde" is niet bedoeld om pijn te lijden Als destructieve relatiepatronen doorbroken worden, kun je gezonde en gelijkwaardige relaties aantrekken." Doe de relatieverslavingstest. Mijn praktijk bevindt zich in het buitengebied van Wilnis, gemeente De Ronde Venen, op 20 autominuten van Amsterdam en Utrecht. Wilnis ligt vlakbij Mijdrecht, Uithoorn, Vinkeveen, Amstelveen, Aalsmeer, Abcoude, Woerden, Breukelen.
Thea Kuin Aan de Meije.
De laatste 12 jaar in de praktijk Aan de Meije in Woerden. Ook geef ik supervisie. Mijn specialisatie is relatietherapie en training. Daarbij geef ik stellen ondersteuning bij het oplossen van hun problemen in de relatie en/of hun zoektocht naar een hechtere en veiliger relatie. Mijn werkwijze daarbij is, in belangrijke mate, gebaseerd op de hechtingstheorie van de Britse psychiater John Bowlby en komt overeen met de beginselen van de in Canada ontwikkelde EFT Emotionally Focused Couple Therapie. Na de Sociale Academie, was ik lange tijd in verschillende functies werkzaam in de gezondheidszorg, waarvan 12 jaar in het onderwijs. Daarna volgde ik een studie psychotherapie aan het Opleidingsintituut voor Zijnsgorientatie, waarna ik jaren als trainer, leertherapeut en supervisor, verbonden ben geweest aan dit instituut.
User Detail 1nP.
1e Praktijk Bekenlaan 6. 3448 XC Woerden. ADHD en gedragsstoornissen. Individuele therapie / begeleiding. Ik ben regiebehandelaar en daarmee uw aanspreekpunt, dat van uw naasten en indien nodig voor andere zorgverleners die betrokken zijn bij uw behandeling. Als regiebehandelaar zal ik een wezenlijk deel van uw behandeling uitvoeren, en waar nodig kunnen er andere collega's' betrokken worden.
Walter Goeting Therapie Woerden Therapeut Woerden.
Rijnkade 72, 3442 ED Woerden. Bel: 085-3035740 Stuur een bericht Bezoek mijn website. Ik was ergens in de 30 toen ik zelf in therapie ging en ik ben nooit vergeten dat ik dacht dit wil ik ook worden. Na het volgen van de 5 jarige opleiding Lichaamsgeorienteerde Psychotherapie bij BodyMind Opleidingen ben ik 1999 met mijn eigen praktijk gestart.
Psycholoog Montfoort Mentalis Deskundige psychologische hulp.
Mentalis is prima bereikbaar voor iedereen uit Utrecht, Woerden, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving. De behandelingen die ik geef, zijn grofweg onder te verdelen in Psychotherapie of Coaching. Psychotherapie vermindert psychische klachten of maakt klachten beter hanteerbaar. Psychotherapie bestaat uit een reeks gesprekken sessies met een psychotherapeut.
Praktijk voor psychotherapie en coaching Harry van Els Woerden.
Drimble Bedrijvenregister Utrecht Regio Woerden Praktijk voor psychotherapie en coaching Harry van Els. Praktijk voor psychotherapie en coaching Harry van Els. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Woerden. Het adres van Praktijk voor psychotherapie en coaching Harry van Els is Adenauerlaan 15 in Woerden.
Praktijken van psychotherapeuten en psychologen in Woerden Oozo.nl.
De onderneming Psychotherapie Zo Woerden is gevestigd op Bekenlaan 6 te WOERDEN en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen. 3448XC Woerden Woerden-West Molenvliet-Oost. De onderneming Storm-Kracht is gevestigd op Berlijnhof 9 te WOERDEN en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Contacteer ons