Op zoek naar vereniging psychotherapie?

 
vereniging psychotherapie
Anthos Centrum voor Cliëntgericht-experiëntiële Psychotherapie Opleiding en Training.
Alle medewerkers zijn lid van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling VVCEPC. Ilse Goossens, Karen De Baere, Ayse Dogan en Winde Hermans zijn tevens lid van de Belgische Federatie van Psychologen BFP en de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen VVKP.
deSPRONG psychotherapie.
Momenteel volg ik een vierjarige systeemtherapeutische opleiding oplossingsgerichte, cognitieve en systemische therapie-Korzybski-instituut. Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Orthopedagogen en van de Vlaamse Vereniging voor Oplossingsgerichte Deskundigen. Ik ben geaccrediteerd Triple P-trainer en Kids Skills Ambassador i.o. Hoe ik werk.
Welkom.
Of een gemaakte puzzel die veel tijd, energie en moeite heeft gekost, maar in één seconde uit elkaar valt? Op zulke momenten hoef je niet langer alleen te puzzelen; samen met jou, gaan we op weg om de moeilijke situatie aan te pakken. Hierbij vertrekken we vanuit jouw verhaal en vanuit jouw behoeften. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen als senioren kunnen bij ons terecht. We bieden individuele therapie, relatie en/of gezinstherapie, groepstherapie evenals vormingen en trainingen aan. Een klik is belangrijk; kom daarom gerust langs voor een gratis verkennend gesprek. Op deze website vind je meer informatie over het nut van psychotherapie, ons hulpverleningsaanbod, wie er bij ons terecht kan, onze prijzen, onze therapeuten, de samenwerking met andere relevante hulpverleners, en hoe je ons kan bereiken. Van harte welkom! Sylvia, Niels, Laura, Fien, Steffie, An Suzanne. Psychotherapiepraktijk De Puzzel is lid van.: de Beroepsvereniging Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie v.z.w.
Home NVGP.
Alles over groepen, groepsdynamica, groepswerk en groepstherapie. Welkom op de site van de NVGP, de Nederlandse vereniging voor groepsdynamica en groepspsychotherapie. De NVGP, opgericht in 1957, is van oorsprong een specialistische groepspsychotherapievereniging die zich inzet voor de alle vormen van groepsbehandeling, variërend van trainingen tot groepspsychotherapie.
Psychotherapie.
Het doel van de psychotherapie is in ieder geval dat je op eigen kracht weer verder kan. Erkend als psychotherapeute. Ik ben lid van de Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en systeeminterventies, kortweg BVRGS en door verschillende ziekenfondsen erkend als psychotherapeute.
Psychotherapie Gezondheidscentrum de Tragel.
Psychotherapie opleiding in systeeminterventie en systeemtherapie 2004-2006 Centrum voor de studie van het gezin Maryse Engel. Jaaropleiding Procesgericht en systeemtheoretisch werken met individuen 2018 Interactie-academie, Antwerpen. Lid van de Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en Systeemcounseling. 0495/20 68 17.
De Raeve Chimène Psychotherapie, welzijn, raadgeving coaching: 0497/13.15.98.
De gesprekken zijn strikt vertrouwelijk en de privacy wordt volledig gegarandeerd. Bel gerust voor een afspraak: 0497/13.15.98 of e-mail mij. Lid van de Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie BNVIP. De BNVIP is volwaardig lid van de Belgische Vereniging voor Psychotherapie ABP-BVP.
Ruth Brisart Groepspraktijk psychotherapie Heading.
Ruth is lid van de BFP Belgische vereniging van Psychologen en VVKP Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen. Haar werkdomein bestaat uit.: Speltherapie bij kinderen van 6 tot 12 jaar met een breed spectrum aan klachten: emotionele problemen, gedragsproblemen, ontwikkelingsstoornissen, verwerkingsproblemen.,

Contacteer ons