Meer resultaten voor integratieve psychotherapie opleiding

 
integratieve psychotherapie opleiding
integratieve therapie opleiding.
De AIHP Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie biedt een integratieve therapieopleiding en integratieve bijscholingen. De Educatieve Academie biedt opleiding tot IV-therapeut interactionele Vormgeving en biedt ook integratieve bijscholingen. FMS Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie: kinderen en jongeren 4 jaar, ism KU Leuven.
Psychotherapie opleiding Berchem Antwerpen: Vind een opleiding tot psychotherapeut Vind-een-Psycholoog.be.
Psychotherapie opleiding: Vind een opleiding tot psychotherapeut in Berchem Antwerpen. Hieronder vind je elke psychotherapie opleiding of opleiding tot psychotherapeut in Berchem Antwerpen en omgeving. Klik op de cursus en op Schrijf je hier in / vraag meer info voor inschrijving of info.
postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie VIVES.
Postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie i.s.m. Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie vzw Antwerpen Zoersel; Oost-Vlaanderen Gent; West-Vlaanderen Koekelare aan VIVES Zuid. Integratief verwijst naar de integratie van lichaam en geest. De integratieve psychotherapie omvat dan ook voor een groot deel de studie van de psychosomatologie. De recentste neuropsychologische en fysiologische wetenschappelijke vaststellingen komen aan bod. Hierbij is vooral de impact van trauma en gehechtheid op ons functioneren focus van aandacht. De opleiding start met een groot deel aan leertherapie of self-experience.
Integratieve psychotherapie VindeenTherapeut.be.
Dit kan echter ook per sessie afwisselen, al naargelang jouw nood of de situatie. Vind hier een integratief psychotherapeut. De AIHP Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie biedt een integratieve therapieopleiding en integratieve bijscholingen. De Educatieve Academie biedt opleiding tot IV-therapeut interactionele Vormgeving en biedt ook integratieve bijscholingen.
Integratieve psychotherapie www.ankerpunt.be.
met daarnaast ook NLP, TA, mindfulnesrelaxatie, Integratieve therapie doet echter meer dan deze stromingen eclectisch naast elkaar te gebruiken. Integratieve psychotherapie opteert om een gefundeerde synthese te maken van de psychologische inzichten en werkingsprincipes die in de uiteenlopende denkrichtingen ontdekt werden.
Opleiding Integratieve Psychotherapie BGL partners.
Leeromgeving Online inschrijven. Opleiding Integratieve Psychotherapie. Gedurende de opleiding Integratieve Psychotherapie ontwikkelt u competenties waarmee u een gezonde ontwikkeling van cliënten kunt stimuleren en krijgt u handvatten aangereikt om problemen van sociale, emotionele, psychosomatische en relationele aard adequaat aan te pakken.
Nieuw Opleidingsprogramma AIHP.
Het Platform Psychotherapie accrediteert de opleidingen van de AIHP als CPD Continuous Professional Development. Volgende themas worden aangeboden.: het 4-jarig postgraduaat psychotherapie volgens de integratieve humanistisch-experiëntiële modaliteit in samenwerking met VIVES Hogeschool geassocieerd met de KU Leuven. integratieve kinder en jeugdpsychotherapie.
FMS Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie: kinderen en jongeren 4 jaar, ism KU Leuven.
Theoretische methodische vorming. In deze integratieve opleiding stromen het gedachtegoed uit de Emotion Focused therapie, gestalt en cliëntgerichte therapie samen met onmisbare noties uit het systeemdenken. Vooral de narratieve stroming komt ruim aan bod. Creatieve en speelse technieken worden verbonden met het ervaringsproces. Uiteraard krijgt de ontwikkelingspsychologie de plaats die haar toekomt. Inhoudelijk doorlopen we de visie op psychotherapie en de therapeutische grondhoudingen.

Contacteer ons