Resultaten voor integratieve psychotherapie

 
integratieve psychotherapie
CIP Centrum voor Integratieve Psychotherapie.
Een centrum voor integratieve psychotherapie. Het CIP biedt professionele psychotherapeutische hulpverlening. U kunt bij ons terecht voor zowel individuele therapie voor kinderen, jongeren en volwassenen als voor partnerrelatietherapie en gezinstherapie. De werking van het centrum is voornamelijk gebaseerd op de ideeën en de methoden van het systeemdenken: in elke therapie krijgt de omgeving van de cliënt ruime aandacht.
postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie VIVES.
Postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie i.s.m. Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie vzw Antwerpen Zoersel; Oost-Vlaanderen Gent; West-Vlaanderen Koekelare aan VIVES Zuid. Integratief verwijst naar de integratie van lichaam en geest. De integratieve psychotherapie omvat dan ook voor een groot deel de studie van de psychosomatologie.
Compassie Therapie Praktijk voor integratieve psychotherapie.
In 2007 ben ik daarom de opleiding Integratieve psychotherapie gaan volgen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. In 2012 ben ik afgestudeerd en inmiddels heb ik mijn eigen praktijk aan huis. Het werken met mensen is mijn passie.
Integratieve psychotherapie Psychoanalytisch Woordenboek.
Ervan uitgaande dat geen enkele theorie probleemgedrag omvattend kan verklaren, tracht men over de grenzen van de bestaande scholen heen, pragmatische, op de individuele patiënt toegesneden behandelingsvormen te ontwikkelen. Door Harry Stroeken, 23 september 2013 onder Lemma's.' Tags: Integratieve psychotherapie.
Integratieve psychotherapie PsyPlus.
Zij benoemden hun manier van werken eclectisch. De integratieve psychotherapie gaat op een gefundeerde manier de werkzame elementen uit de 4 hoofdstromingen gaan combineren. Ze haalt haar inspiratie uit de systeemtherapie, de cognitieve gedragstherapie, de cliëntgerichte-experiëntiële psychotherapie en de psychoanalytische therapie.
Praktijk voor Integratieve Psychotherapie.
Praktijk voor Integratieve Psychotherapie. Sedert 1994 heeft Ingrid van der Kuijl een eigen praktijk voor psychotherapie. De basis van haar werk bestaat dan ook uit het werkelijk geïnteresseerd zijn in de" mens" en de balans tusen lichaam en geest te helpen herstellen.
Psychotherapie.
Dit alles wordt dan een integratief model, wat ook bekend staat onder de naam integratieve psychotherapie. Het kwadrant van Ken wilber vormt een rode draad in mijn stijl als therapeut maar ook in mijn eigen persoonlijjke ontwikkeling. De term interactionele vormgeving staat voor het feit dat de interactie tussen de therapeut en de cliënt voorop staat.
Opleiding VVGT.
Een gedragscounselor is voornamelijk werkzaam binnen verschillende domeinen van de geestelijke gezondheidszorg, zoals crisishulp, bemiddeling, ondersteunende begeleiding, groepsbegeleiding/-training en rehabilitatie. Hij oefent zijn beroep uit in verschillende afdelingen van CAWs, centra voor geestelijke gezondheidszorg, ziekenhuizen, psychiatrische voorzieningen, schoolpsychologische context, groepspraktijken enz. POSTGRADUAAT INTEGRATIEVE PSYCHOTHERAPIE.

Contacteer ons