Meer resultaten voor academie integratieve psychotherapie

 
academie integratieve psychotherapie
Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP VindeenTherapeut.be.
Terug naar boven. Vind een therapeut. Vind een cursus. Vind een cursus. Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP. Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP. Contacteer Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie AIHP Toon alle cursussen.
INTEGRATIEVE PSYCHOTHERAPIE.
Bron: Educatieve Academie Berchem. Deze benadering werkt vanuit de combinatie van verschillende vormen van psychotherapie. Omdat elke mens een unieke benadering nodig heeft en het transpersoonlijke soms onderschat werd in psychotherapie, past deze integratieve visie helemaal in het werk van Ingeborg en de docenten en therapeuten in De evolutie.
Interactie-academie.
Organisaties vragen vaak om opleiding op maat. Wij krijgen wekelijks vragen om teams te begeleidingen, workshops te geven of complete leertrajecten in de steigers te zetten. Heeft u ook een vraag? We zitten nooit stil dus er is altijd nieuws!
vierjarige vierjarige therapeutenopleiding therapeutenopleiding Educatieve Educatieve Academie. Academie.
Postgraduaat psychotherapie in de Interactionele Vormgeving, Integratieve psychotherapie en counseling met cliëntgerichte-experiëntiële basis. Lees en download hier de volledige brochure. De Vierjarige Therapieopleiding in de Interactionele Vormgeving is een postgraduaat in samenwerking met Hogeschool Vives. De Educatieve Academie vzw is door de EAP European Association Psychotherapy geaccrediteerd tot EAPTI European Accredited Psychotherapy Training Institute. De Vierjarige Therapieopleiding bestaat uit 120 ECTS punten en voldoet volledig aan de ECP-norm. Afgestudeerde therapeuten in de Interactionele Vormgeving komen hierdoor rechtstreeks in aanmerking voor hun European Certificate for Psychotherapy. Klik hier voor een overzicht van alle erkenningen door koepel en beroepsverenigingen en terugbetalingen door ziekenfondsen. Over Interactionele Vormgeving. Interactionele Vormgeving I.V. is een nieuwe vorm waarbij, vertrekkend vanuit een integratieve visie, verschillende therapeutische stromingen in interactie worden gebracht tot een nieuw model. In het nieuwe geheel dat I.V. vormt, bevruchten, verdiepen en verrijken de oorspronkelijke vormen elkaar wederzijds zonder hun eigenheid te verliezen. beweegt zich in het spanningsveld tussen de universaliteit van menselijke problemen en de eigenheid van iedere mens, heeft oog voor de mens in ontwikkeling en voor diens existentiële en spirituele dimensie. integreert experiëntiële met Systemische elementen, een lichaamsgerichte en creatieve benadering met gesprekstherapie.
Universiteit Antwerpen.
Elfi Maassen-Psycholoog in Gent Elfi Maassen.
Ik behaalde mijn master in de klinische psychologie aan de Universiteit Gent in 2013. Sinds 2018 ben ik afgestudeerd in de therapeutenopleiding interactionele vormgeving aan de Educatieve Academie. Met plezier school ik mij ieder jaar bij via opleidingen, intervisie en supervisie. Ik sta voor psychotherapie. met een cliëntgerichte aanpak. vanuit jouw kwaliteiten, persoonlijkheid en vragen. via een gelijkwaardige samenwerking. Integratieve psychotherapie geeft aandacht aan.
Over Mezelf Psychologenpraktijk Elien Segers te Brasschaat.
In 2017 maakte ik de sprong naar een functie als psycholoog binnen een groepspraktijk, wat ik sinds 2018 combineer met mijn thuispraktijk. Ik vind het belangrijk om steeds weer nieuwe inzichten te verkrijgen. Daarom volg ik momenteel een postgraduaat integratieve psychotherapie vierjarige psychotherapieopleiding in de Interactionele Vormgeving en volgde ik verschillende opleidingen en trainingen o.a.
Wie is Spiegeloog? Denise Cobben, Spiegeloog: praktijk voor psychotherapie in Kortrijk.
In het jaar 2007 begon ik mijn eigen praktijk waar ik nog altijd met veel plezier en interesse werk met volwassen d.m.v. 1995-2000 biologische psychologie met als afstudeerrichtingen neuropsychologie en ontwikkelingspsychologie, aan de Universiteit Van Maastricht. 2004 2007 opleiding tot psychotherapeut aan de Academie voor Integratieve Psychologie te Gent.

Contacteer ons