Zoeken naar integratieve therapie voor gehechtheid en gedrag

 
integratieve therapie voor gehechtheid en gedrag
Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG Bartiméus, voor mensen die slechtziend of blind zijn.
Aanbod voor professionals. menu Sluit het hoofdmenu. Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG. ITGG is een gefaseerde behandeling voor mensen met een visuele en ernstige verstandelijke beperking en met ernstige gedragsproblemen. Elke fase van de behandeling heeft een specifieke functie.
Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag: behandelprotocol. Vrije Universiteit Amsterdam.
Sterkenburg, PS Schuengel, C 2014, Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag: behandelprotocol. in C Braet S Bögels eds, Protocollaire behandelingen voor kinderen met psychische klachten. Geheel herziene druk, BOOM, Amsterdam, pp. Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag: behandelprotocol. / Sterkenburg, P.S.;
Interventies vanaf zeven jaar Preventie en interventie Richtlijn Problematische gehechtheid Richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming.
Interventies vanaf zeven jaar. In de Databank Effectieve Jeugdinterventies is één interventie erkend als effectief volgens eerste aanwijzingen die ook geschikt is voor kinderen ouder dan 7 jaar: de Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG. Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG.
Behandelprotocol integratieve therapie voor gehechtheid en gedrag Vrije Universiteit Amsterdam.
T1 Behandelprotocol integratieve therapie voor gehechtheid en gedrag. BT Protocollaire behandelingen voor kinderen met psychische klachten. Sterkenburg PS, Schuengel C. Behandelprotocol integratieve therapie voor gehechtheid en gedrag. In Braet C, Bögels SM, editors, Protocollaire behandelingen voor kinderen met psychische klachten.
Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG Kennisplein voor zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg.
Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG. Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag is een psychotherapeutische interventie voor kinderen tot 18 jaar met meervoudige beperkingen en ernstige gehechtheids en gedragsproblemen waarbij eerdere interventies gericht op de dagelijkse begeleiding en leefsituaties niet effectief waren.
Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag Communicatie Methoden EMB.
Paula Sterkenburg: p.sterkenburg@bartimeus.nl. Paula Stekenburg ontwikkelde en onderzocht de Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag. Deze therapie is ontwikkeld voor jongeren met een ernstige verstandelijke of meervoudige beperking die nauwelijks reageren op contact en zich bijna niet richten op andere mensen.
Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG Jeugd.
Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG Jeugd. Kinderen met meervoudige problematiek. Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG Jeugd is gericht op een klinisch relevante vermindering van gedragsproblemen en het voor het eerst of opnieuw opbouwen van een gehechtheidsrelatie.
Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG Effectieve jeugdinterventies NJi.
Stel uw vraag. Databank Effectieve Jeugdinterventies Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG. Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG is een psychotherapeutische interventie voor kinderen tot 18 jaar met meervoudige beperkingen en ernstige gehechtheids en gedragsproblemen waarbij eerdere interventies gericht op de dagelijkse begeleiding en leefsituaties niet effectief waren.

Contacteer ons