Meer resultaten voor integratieve

 
integratieve
Integratieve therapie Wikipedia.
Integratieve therapie beschrijft benaderingen binnen psychotherapie die elementen van twee of meer therapeutische referentiekaders scholen integreren. Vier routes bewerken. Norcross en Goldfried 2005 beschrijven vier routes om tot integratie te komen. Bij technisch eclecticisme Engels: technical eclecticism worden werkzame technieken uit verschillende therapeutische referentiekaders gecombineerd zonder de theoretische achtergrond van de technieken te integreren.
Mijn achtergrond psychologie opleiding API Gent.
Het vakgebied van de psychotherapie is een lappendeken van richtingen die het lang niet over alles eens zijn met elkaar. Integratieve psychotherapie laat dat star onderscheid voor wat het is en gaat ervan uit dat er in alle richtingen waardevolle inzichten te vinden zijn.
Opleiding: Integratieve Psychotherapie Millian.
Integratieve Psychotherapie wordt onder meer toegepast bij de behandeling van psychische en psychosomatische problemen, bijvoorbeeld bij angst en stressklachten, rook en eetverslavingen, depressieve klachten, posttraumatische stressstoornissen, zingevingproblematiek, slaapproblemen, allergieën en pijnbestrijding. Ook binnen de trainings en onderwijswereld kan Integratieve Psychotherapie als een krachtig hulpmiddel worden gebruikt bij het verbeteren van leer en sportprestaties, het stimuleren van creativiteit, voor persoonlijke ontwikkeling en voor individuele leerlingbegeleiding.
Postgraduaat in de Integratieve en Humanistisch-Experiëntiële Psychotherapie Vives Zuid.
Inschrijven voor deze opleiding aan VIVES kan enkel als je minimaal een bachelordiploma hebt behaald en na aanmelding en goedkeuring van je kandidatuur door de Academie voor Integratieve Humanistisch Experiëntiële Psychotherapie. Inschrijven voor deze opleiding aan VIVES kan enkel als je minimaal een bachelordiploma hebt behaald en na aanmelding en goedkeuring van je kandidatuur door de Academie voor Integratieve Humanistisch Experiëntiële Psychotherapie.
tot bloei! praktijk voor integratieve kindertherapie en coaching.
Ik volgde er de 4-jarige beroepsopleiding Integratieve Psychotherapie, met als specialisatie Integratieve Kindertherapie, de Basisopleiding Algemene Psychotherapie Wetenschappen, alsmede de opleiding Algemene Medische en Psychosociale Basiskennis. In 2017 ontving ik voor deze opleding de erkenning van de Europese Associatie voor Psychotherapie, het Europees Certificaat voor Psychotherapie ECP.
Op naar een integratieve, gecoördineerde zorg voor kinderkankerpatiënten en hun familie Stichting tegen Kanker.
Op naar een integratieve, gecoördineerde zorg voor kinderkankerpatiënten en hun familie. vzw Sun Child projectcoördinator: Ivan Staelens, in samenwerking met La maison des Gais Lurons vakantiehuis voor zieke kinderen en vzw Bulle de sens verzorging van creatieve ateliers en therapeutische omkadering.
Integratieve psychotherapie Seksuologische hulpverlening.
Een belangrijk kenmerk van de integratieve therapie is het hanteren van het door Rogers en Maslow geïntroduceerde groeimodel, daar waar het ziektemodel, dat uitmondde in de DSM, de behandeling als afgerond beschouwt als de klinische symptomen verdwenen zijn. Integratieve therapeuten hanteren naast de klinische diagnose vooral een functionele diagnose, d.w.z.
Integratieve kindertherapie De Droomboom.
De opleiding tot Integratieve Kindertherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie duurt 4 jaar. De opleiding is zo opgebouwd dat ik in het eerste jaar ben opgeleid tot Kinderpersonalcoach en tijdens het tweede jaar tot Kinderpersonalcounselor, na mijn 3e jaar ben ik Kindermediator om vervolgens in 2017 af te studeren als Integratieve Kindertherapeut.

Contacteer ons