Meer resultaten voor integratieve

 
integratieve
Netwerk van masseurs Integratieve Massage in België en Nederland De Stroming.
Netwerk Integratieve Massage. Geert Van Coillie. Netwerk Integratieve Massage. Home Kennismaking Netwerk Integratieve Massage. Zowel in Nederland als in België hebben gediplomeerde Integratief Masseurs zich verenigd in een landelijk netwerk. Bij hen kun je je laten masseren of een korte massagecursus volgen.
Mijn achtergrond psychologie opleiding API Gent.
Integratieve psychotherapie laat dat star onderscheid voor wat het is en gaat ervan uit dat er in alle richtingen waardevolle inzichten te vinden zijn. Integratieve psychologie is de wetenschap die de werkzame bestanddelen uit de verschillende psychologische denkscholen tracht samen te voegen tot één coherent geheel.
Integratieve Therapeuten Wat is integratieve therapie?
Op concrete wijze wordt helder gemaakt hoe je uit de greep van het verleden kan raken, met als doel het heden te ervaren zonder de pijn en de blokkades die eerder in het leven zijn opgelopen. Binnen Integratieve Therapie gaan we er namelijk vanuit dat de manier waarop we onszelf, de ander en de wereld om ons heen beleven, grotendeels bepaald wordt door pijnlijke, verdrongen gebeurtenissen uit het verleden en de daaruit voortgekomen overlevingspatronen.
Integratieve psychotherapie Seksuologische hulpverlening.
Een belangrijk kenmerk van de integratieve therapie is het hanteren van het door Rogers en Maslow geïntroduceerde groeimodel, daar waar het ziektemodel, dat uitmondde in de DSM, de behandeling als afgerond beschouwt als de klinische symptomen verdwenen zijn. Integratieve therapeuten hanteren naast de klinische diagnose vooral een functionele diagnose, d.w.z.
Integratieve psychotherapie Psychepolis.
Ondersteuning aan partner van mensen met een psychiatrische problematiek. Zorg voor het werk. Sociaal maatschappelijke zorg. Hulp op zaterdag. You are here.: Psychologische Psychotherapeutische hulp. Individuele psychotherapeutische begeleiding. Maak een afspraak. Voor integratieve psychotherapie kunt u een afspraak maken bij deze zorgverleners.:
Integratieve Psychotherapie Geboorte-Informatiecentrum vzw.
Integratieve psychotherapie gaat daarom grasduinen bij die verschillende psychologische stromingen en therapieën zoals systeemtheoretische therapie, cognitieve gedragstherapie, experiëntiële therapie, positief oplossingsgerichte therapie, beeldende en creatieve therapie, cliënt centered, psychoanalyse, met daarnaast ook NLP, TA, mindfulnesrelaxatie, Integratieve therapie doet echter meer dan deze stromingen eclectisch naast elkaar te gebruiken.
Integratieve psychotherapie InternalisInternalis.
Integratieve therapie Zwolle. Integratieve therapie is helemaal van deze tijd, voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, vrijheid, verbinding en ontplooiingsmogelijkheden. Het is de achterliggende wens van mensen die vastlopen, angsten voelen, zinloosheid ervaren of depressie, gejaagd zijn, emotioneel reageren of juist vervlakking.
Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG Jeugd.
Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG Jeugd. Kinderen met meervoudige problematiek. Integratieve Therapie voor Gehechtheid en Gedrag ITGG Jeugd is gericht op een klinisch relevante vermindering van gedragsproblemen en het voor het eerst of opnieuw opbouwen van een gehechtheidsrelatie.

Contacteer ons