Meer resultaten voor integratieve

 
integratieve
Integratieve psychotherapie www.ankerpunt.be.
creatieve" synthese" of integratie. In de praktijk is een INTEGRATIEVE PSYCHOTHERAPIE misschien het best te vergelijken met een cognitieve gedragstherapeutische CGT of CBT aanpak geïntegreerd met een humanistische-experiëntiële benadering, waar zij alle elementen van bezit, maar die daarenboven uitgebreid werd met andere inzichten afkomstig uit psychoanalyse, communicatietherapieën, meditatietechnieken, enz. die traditioneel nog niet tot de voorgaande behoren. Bron AIP, Academie voor Integratieve psychotherapie. Ankerpunt gaat met jou op zoek naar jouw essentiële waarden en doelen.
INTEGRATIEVE PSYCHOTHERAPIE.
Omdat elke mens een unieke benadering nodig heeft en het transpersoonlijke soms onderschat werd in psychotherapie, past deze integratieve visie helemaal in het werk van Ingeborg en de docenten en therapeuten in De evolutie. Als integratief therapeut breng ik de verscheidene therapeutische stromingen en mijn hypothese over de noden van de cliënt samen om, vanuit een weloverwogen keuze, bepaalde methodes toe te passen. Deze ondersteuning combineert gesprekstherapie, systeemtherapie, cliëntgerichte therapie, psychoanalystische psychotherapie, cognitieve gedragstherapie of experiëntiële therapie.
Academie Vesta Welkom bij Academie Vesta.
Psychotherapie basis 25, jaar. Integratieve psychotherapie 4 jaar. Integratieve kinder en jeugdcounseling 2 jaar. Integratieve kinder en jeugdpsychotherapie basis 25, jaar. Integratieve kinder en jeugdpsychotherapie 4 jaar. De drie en vierjarige opleidingen kinder en jeugd psychotherapie zijn inclusief de erkende opleiding Psychosociale Basiskennis volgens de Plato normen.
Integratief Psychosomatoloog De Swal.
Deze opleiding 2 jaar is integratief en beoogt een grondige praktische en theoretische vorming in de psychosomatologie. Het eigene rijkdom van deze opleiding ligt precies in een stevige integratie van de verschillende psychotherapeutische denkkaders. Psychosomatologie is Integratieve Psychotherapie vanuit een traumagerelateerde visie.
Integratieve Counselor Erkende Counseling Coaching Opleidingen.
Uniek is verder dat je ook voor btw vrijstelling in aanmerking komt als gediplomeerd Integratieve Counselor. Elders is dat pas na vier jaar. Met het diploma Integratieve Counselor heb je toegang tot de 1-jarige specialisatie tot Integratieve Hypnotherapeut en de 2-jarige vervolgopleiding tot MasterTherapeut ECP in Integratieve Psychotherapie.
Op naar een integratieve, gecoördineerde zorg voor kinderkankerpatiënten en hun familie Stichting tegen Kanker.
Op naar een integratieve, gecoördineerde zorg voor kinderkankerpatiënten en hun familie. vzw Sun Child projectcoördinator: Ivan Staelens, in samenwerking met La maison des Gais Lurons vakantiehuis voor zieke kinderen en vzw Bulle de sens verzorging van creatieve ateliers en therapeutische omkadering.
integratief de betekenis volgens Wiktionary. mail.
integratief Bijvoeglijk naamwoord. psychologie medisch niet gebonden aan een specifieke behandelwijze. de integratieve psychotherapie gaat uit van de principes die ten grondslag liggen aan vele behandelmodellen. afgeleid van integratie met het achtervoegsel ief. Binnenkort geven we ons eerste boek uit.
Wat eigenwijsheid is Wat integratieve is kindertherapie integratieve Leen kindertherapie. Eyckmans Eigenwijsheid Psycholoog Dessel.
Je wordt uitgenodigd om stil te staan bij wat je van binnen voelt om zo in contact te komen met je gedachten, gevoelens en wat je in je lichaam gewaar wordt. Dat is de kern waar het om draait in de cliëntgerichte psychotherapie. Als cliëntgericht-experiëntiële psychotherapeute neem ik niet jouw problemen als uitgangspunt, maar wel jou als gehele persoon. Ik ga samen met jou op zoek naar de betekenis van jouw klachten en problemen in het licht van jouw persoonlijke levenssituatie. In de Experiëntiële benadering staat het contact maken met de eigen onderliggende ervaringsstroom en daar symbolisering voor vinden centraal. Dit gebeurt in het nabij zijn van een begrijpende, meezoekende, aanvaardende, authentieke en ondersteunende andere. Dat is wat mensen vooruit helpt in hun therapeutische proces. Die andere wil ik zijn voor de kinderen en jongeren in mijn praktijk. Vermits kinderen makkelijker hun beleving en emoties in spelvorm uitdrukken, gebruiken integratieve therapeuten vaak speltherapie.

Contacteer ons