Zoeken naar psychotherapie

 
psychotherapie
Psychotherapie Gezondheidscentrum de Tragel.
Opleiding Systeemtheoretische Psychotherapie 1999-2002 en jaaropleiding Creative Methodes in de Systeemtheoretische narratieve Psychotherapie 2012 aan de Interactie Academie, Antwerpen. Introductie Contextuele Therapie 1998, Balans, Gent. Hulp aan nabestaanden van suïcide 2000, VDAB. Werken met kinderen en jongeren 2000, Interactie Academie, Antwerpen.
Postgraduaat psychoanalytische psychotherapie Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
Naast de klassieke psychoanalytische psychotherapie wordt ook vorming gegeven over de kortdurende psychodynamische psychotherapie, psychoanalytische psychotherapie bij depressie, op mentalisatie gebaseerde psychotherapie MBT, steungevende psychotherapie, koppeltherapie en groepstherapie. Er wordt aandacht besteed aan therapeutische procesfactoren, verschillende soorten interventies, acting outfenomenen, etc.
Psychotherapie www.centrumvizit.be.
Psychotherapie steunt je in het vinden van eigen oplossingen en het maken van eigen keuzes." Voor wie is psychotherapie? Psychotherapie is zowel geschikt voor kinderen, adolescenten, volwassenen en ouderen als voor echtparen en gezinnen. Psychotherapie kan in verschillende vormen en verschillende settings aangeboden worden.
UZ Brussel: Psychotherapie.
Om de draagkracht van een patiënt met muco en zijn gezin te versterken is psychotherapie aangewezen. De psycholoog ondersteunt gezinnen om de diagnose te aanvaarden en te verwerken, om de medische behandelingen goed te kunnen opvolgen en om andere hindernissen die het leven met zich meebrengt aan te kunnen.
www.maklu.be: Boekdetails: Empathie. Hoeksteen of struikelblok in psychoanalytische psychotherapie Reeks psychoanalytisch Actueel, nr. 8.
Marc Hebbrecht psychiater en psychoanalyticus en Ingrid Demuynck psychologe en psychoanalytica zijn bestuursleden van de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie. Met bijdragen van Stefano Bolognini, Ingrid Demuynck, Marc Hebbrecht, Mark Kinet, Patrick Meurs, Greet Vanaerschot, Michèle Van Lysebeth-Ledent en Ton van Strien.
En route Centrum voor psychotherapie.
Als we merken dat een therapie onvoldoende kansen tot verandering biedt, starten we niet met een therapie. Er wordt dan gezocht naar een passende hulpverleningsvorm buiten het centrum. Waar nodig en met uw akkoord wordt overlegd of naar elkaar doorverwezen.
Wat is psychotherapie? Groepspraktijk De Kanteling voor rouw, verlies en veerkracht.
Psychotherapie streeft er kortweg naar dat jouw lijden gaandeweg vermindert en dat je veerkracht vergroot, zodat je terug weerbaarder in het leven kan staan. Als praten voor jou moeilijk is of niet vanzelf gaat, dan kunnen we werken met creatieve methodieken bv.
psychotherapie EOS Wetenschap. facebook. twitter. youtube.
Partydrug helpt je van trauma af. De actieve stof in XTC kan je, in combinatie met één sessie psychotherapie, van een posttraumatische stressstoornis af helpen. Apps counteren depressie. Apps die je gemoed monitoren en mindfulness-training aanbieden kunnen helpen tegen depressie.

Contacteer ons