Resultaten voor integratieve therapie opleiding

 
integratieve therapie opleiding
Leen Eyckmans Eigenwijsheid Psycholoog Dessel.
Wat is integratieve kindertherapie? Wie ben ik? Mijn naam is Leen Eyckmans. Ik ben Klinisch Psychologe en koos ervoor om me verder te specialiseren als therapeute voor kinderen en jongeren. Ik kreeg de kans om o.a. werkervaring op te doen binnen CLB's, het UKJA Universitair centrum voor Kinder en Jeugdpsychiatrie Antwerpen en in het Medisch Pedagogisch Instituut/Multifunctioneel centrum. Momenteel werk ik als docente aan de Karel De Grote Hogeschool in de opleiding Orthopedagogie. Al enkele jaren engageer ik mij als psychologe in verschillende multidisciplinaire groepspraktijken. Naast alle boeiende ervaringen en opleiding op professioneel vlak, leer ik vooral nog elke dag bij door het contact met de kinderen en hun ouders die mijn pad kruisen. Maar ook mijn twee dochters laten me zien hoe elk kind ons iets wijs kan bijbrengen. Praktijk Leen Eyckmans. Wie ben ik? Wat is therapie?
Our Team psygroep.
Annelies volgde tevens een opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Universiteit Antwerpen. Deze psychotherapie opleiding leunt aan bij haar manier van werken, namelijk het steeds afstemmen van de therapie naar jouw persoonlijk verhaal en jouw moeilijkheden. Mensen kunnen bij haar terecht voor.
Integratieve Psychosociale Opleiding Wielwerk Opleidingen.
Erkenningen en Registraties. Ervaringen van studenten. Kom naar een kennismakingsavond. Ontvang onze brochure! Vrouwencirkel: Een reis met de maan. Integratieve psychosociale therapie opleiding. Met de Wielwerkmethode breng je de natuurlijke stroom in beweging en balans. De methode helpt je bewust te worden van de natuurlijke cyclus en de wisselwerking in alles wat leeft en koppelt deze bewustwording aan menselijke processen. Dat vormt de basis voor de integratieve psychosociale therapie opleiding die je bij ons kunt volgen.
FMS Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie: kinderen en jongeren 4 jaar, ism KU Leuven.
Opleidingscentrum voor Experiëntiële, Emotion-Focused en Existentiële Psychotherapie, Counseling Coaching. Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie: kinderen en jongeren 4 jaar, i.s.m. Deze nieuwe opleiding is gestart in oktober 2018 ism KU Leuven en Postuniversitair centrum Kulak. De volgende editie start in oktober 2020. Info avond op 11/02/2020 om 1900u: in Het Geuzenhuis, Kantienberg 9, 9000 Gent. voor wie beter wil werken met de gevoels en belevings-wereld van kinderen, jongeren en hun context.; en dit op een processtimulerende èn wetenschappelijk onderbouwde manier wil doen volgens de nieuwste inzichten uit de Emotion Focused Therapy en de Systeemtherapie.; in authentiek contact met jezelf en de ander.; je leert werken met focussen, speltherapie, creatieve methoden, gezinsgesprekken., en dit alles gedragen door ervaren praktijkmensen uit diverse werkcontexten. 4-jarige opleiding à ratio van 24 opleidingsdagen per jaar. Download hier de postgraduaat_brochure_2018. We kunnen de opleiding in drie grote blokken indelen. Er is de supervisie, de theoretisch methodische vorming en de leertherapie ervaringstweedaagsen. Op halfjaarlijkse en jaarlijkse momenten wordt er over de eigen groei en evolutie gereflecteerd. Deze vierjarige psychotherapeutische opleiding bevat volgende onderdelen.: De therapeutische basishouding.
Praktijk Albrandswaard. Praktijk voor integratieve hypnotherapie en coaching.
Dan kan integratieve therapie, coaching of counseling helpen om meer inzicht te krijgen. Je wordt je bewust van je eigen patronen, valkuilen en belemmeringen en je leert deze te herstellen. Wanneer je uit de oude opvattingen en patronen breekt, komt er nieuwe ruimte voor jezelf. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Klik hier of ga naar onderaan deze pagina. Coaching en counseling voor jou? Counseling kan onder meer uitkomst bieden bij.: Omgaan met rouw en verlies. Moeite om grenzen aan te geven. Hallo, mijn naam is Wendy Tsiris De Haas. Ik woon met mijn gezin in Poortugaal, in de gemeente Albrandswaard. Na mijn opleiding Communicatiemanagement heb ik ruim twintig jaar ervaring opgedaan bij verschillende multinationals onder meer als woordvoerder en communicatiemanager.
BNVIP vzw Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie vzw nationale beroepsfederatie sectorcommissie 13 Medische en Paramedische Beroepen.
De Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie is een beroepsvereniging, geregistreerd in België bij de Rechtbank van Koophandel te Gent onder ondernemingsnummer 0887.681.246 en in Nederland bij de Kamer van Koophandel onder het ondernemingsnummer KVK 56084196. Het logo van de BNVIP vzw bestaat uit de letters I en P, waarbij een integratie ontstaat uit een kring van diverse benaderingen.
Papilio Team.
Ik heb eveneens de 4-jarige postgraduaatopleiding integratieve psychotherapie optie volwassenen gevolgd aan de Universiteit van Antwerpen. Deze opleiding legt de focus op behandeling via cognitieve gedragstherapie, alsook via cliëntgerichte psychotherapie. Aspecten van relatie en gezinstherapie en psychoanalytische therapie komen ook aan bod.
Nilaya.
2015: Opleiding Kinderyoga Amba-Amba, Eekhoutecentrum. 2015: Opleiding heppiemassage. 2015: Schakelprogramma na verliescounselor AIHP. 2015-2017: Integratieve Humanistische Experiëntiële Psychotherapie met specialisatie rouw verlies en traumaverwerking voor volwassenen. Samenwerking met Dhartiaanse Dynamica vzw, praktijk voor o.a. lichaamsgerichte therapie, roptropraxis en psycho energetica.

Contacteer ons