Zoeken naar academie voor psychotherapie

 
academie voor psychotherapie
Nederlandse Academie voor Psychotherapie Zorgen.nl.
Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Vervolgstudies Psychotherapie Post-HBO, WO Amsterdam, Noord-Holland Tweet. 035 7 506 127. De Nederlandse Academie voor Psychotherapie is een gecertificeerd en particulier opleidingsinstituut met post hbo/wo nascholingen, gericht op de ontwikkeling van zowel de professional als van de mens achter de professional.
Nederlandse Academie voor Psychotherapie Amsterdam.
De uitbreiding van het opleidingsaanbod en de aard van de activiteiten leiden ertoe dat de Academie op zowel nationaal als Europees niveau een herkenbare en gewaardeerde gesprekspartner is. De Nederlandse Academie voor Psychotherapie heeft de beschikking over vier leslokalen, bibliotheek, internetcafé, lunchroom en tuinterras.
De Nederlandse Academie Startpagina Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Je bent hier naartoe geleid vanaf de niet-officiële pagina: Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Bekijk meer van De Nederlandse Academie op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van De Nederlandse Academie op Facebook. Nieuw account maken.
TA opleiding Psychotherapie TA academie.
De TA academie biedt geen traditionele psychotherapie opleiding, maar kiest voor een echte TA aanpak: het gaat er niet om wat er allemaal mis is met een cliënt; het gaat er om samen met de cliënt te onderzoeken welke ineffectieve en inefficiënte gedragspatronen de cliënt in de loop van het leven ontwikkelde.
AIHP Psychology Integration.
HET EUROPEAN CERTIFICATE PSYCHOTHERAPY AANVRAGEN. Wilt u als afgestudeerde psychotherapeut het prestigieuze ECP aanvragen? Lees de procedure en download de aanvraagdocumenten: ECP aanvraagprocedure. De ABP-BVP Association Belge de Psychothérapie Belgische Vereniging voor Psychotherapie creëerde als werkmiddel, in overleg met andere, modaliteit overschrijdende, beroepsverenigingen een nationaal platform, het Platform Psychotherapie.
Interactie-academie.
Zoekt u ondersteuning in de vorm van therapie, coaching of bemiddeling? Wij kunnen u mogelijk van dienst zijn. Ook voor supervisie en leertherapeutische trajecten kunt u contact opnemen met ons. De Interactie-Academie zet zich in voor de verbinding tussen wetenschap, systeemtheorie en praktijk.
postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie VIVES.
Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie vzw Antwerpen Zoersel; Oost-Vlaanderen Gent; West-Vlaanderen Koekelare aan VIVES Zuid. Integratief verwijst naar de integratie van lichaam en geest. De integratieve psychotherapie omvat dan ook voor een groot deel de studie van de psychosomatologie.
Psychotherapie De Nederlandse Academie De Nederlandse Academie.
De Nederlandse Academie is een particuliere onderwijsstichting en verzorgt sinds 1979 mensgerichte opleidingen, trainingen en workshops in Psychotherapie, Counseling Coaching. Wij hebben de hoogste Europese onderscheiding als opleidingsinstituut in psychotherapie in Europa: de EAPTI-status. Na afloop van de 4-jarige opleiding kun je direct het hoogste keurmerk voor een individuele therapeut in Europa aanvragen: het ECP.

Contacteer ons