Zoeken naar academie voor psychotherapie

 
academie voor psychotherapie
Wie zijn wij Psychotherapie Contour.
Basisopleiding Acceptance and Commitment Therapy ACT Act Academie. Erkend door de Psychologencommissie erkenningsnummer 882114376. Lid van de Belgische Federatie voor Psychologen BFP, de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen VVKP, de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie VVGT en de regionale psychologenkring Kortrijk-Kuurne-Harelbeke. Individuele therapie voor jongvolwassenen en volwassenen. Zelfstandige prakijk 2015 heden. Klinisch psychologe in psychosociaal revalidatiecentrum De MaRe 2014 heden. Klinisch psychologe bij mobiel behandelteam AMPHORA 2014. Klinisch psychologe in het Psychiatrisch Centrum Menen PCM 2011 2014. 0472/24 02 38. Gegradueerde in de psychiatrische verpleegkunde KATHO Kortrijk. BANABA Zorgmanagement KATHO Kortrijk. Contextuele psychotherapie BALANS Gent.
Functionele Analytische Psychotherapie FAP Act Academie.
Functionele Analytische Psychotherapie FAP. de werkrelatie gebruiken om tot gedragsverandering te komen: beïnvloed het functioneren van de client via een werkrelatie vol bewustzijn, liefde en moed! ACT Academie Ranst Ranst. Datums: 14 mei 2018, van 10u00 tot 17u00. FAP staat voor Functional Analytical Psychotherapy en heeft zijn basis, net zoals ACT, in de contextuele gedragswetenschappen.
Kindercoaching en Therapie Jouw kind kiest de oplossing.
De Nederlandse Academie voor Psychotherapie is een inter nationaal erkende en gecertificeerde opleiding. De Academie heeft als European Accredited Professional Training Institute de hoogste graad van erkenning als opleidingsinstituut in de psychotherapie. Sinds 2001 verzorgt de Academie de opleidingen in Integratieve Psychotherapie en Integratieve Kindertherapie, beiden erkend door de EAIP en leidend tot het ECP.
Nederlandse Academie voor Psychotherapie Amsterdam.
De uitbreiding van het opleidingsaanbod en de aard van de activiteiten leiden ertoe dat de Academie op zowel nationaal als Europees niveau een herkenbare en gewaardeerde gesprekspartner is. De Nederlandse Academie voor Psychotherapie heeft de beschikking over vier leslokalen, bibliotheek, internetcafé, lunchroom en tuinterras.
Psychotherapie Gezondheidscentrum de Tragel.
0486/ 73 02 56. A1 Maatschappelijk Werk 1991-1993 aan het Instituut voor Psycho-Sociale Opleidingen IPSOC, Kortrijk. Opleiding Systeemtheoretische Psychotherapie 1999-2002 en jaaropleiding Creative Methodes in de Systeemtheoretische narratieve Psychotherapie 2012 aan de Interactie Academie, Antwerpen. Introductie Contextuele Therapie 1998, Balans, Gent.
Waarschuwing: NAP of nep-psychotherapeuten? Vereniging tegen de Kwakzalverij.
De NAP deelt namens de EAP certificaten uit met de internationale naam European Certificate of Psychotherapy ECP. Men kan zon ECP-certificaat verkrijgen als een opleiding aan bijvoorbeeld de gewichtig klinkende Nederlandse Academie voor Psychotherapie óók al een NAP! Maar een ECP-certificaat is in Nederland niet erkend, de opleiding is ontoereikend.
Integratieve psychotherapie www.ankerpunt.be.
In de praktijk is een INTEGRATIEVE PSYCHOTHERAPIE misschien het best te vergelijken met een cognitieve gedragstherapeutische CGT of CBT aanpak geïntegreerd met een humanistische-experiëntiële benadering, waar zij alle elementen van bezit, maar die daarenboven uitgebreid werd met andere inzichten afkomstig uit psychoanalyse, communicatietherapieën, meditatietechnieken, enz. die traditioneel nog niet tot de voorgaande behoren. Bron AIP, Academie voor Integratieve psychotherapie.
Ann Geeroms: Integrale coach en psychotherapeut.
Psychotherapeut in de Interactionele Vormgeving 4-jarige opleiding, Educatieve Academie. Rouw en verlies Educatieve Academie. HSP Open Mind. Educatieve Academie wordt erkend door de VIT Vereniging voor Integraal Therapeuten. Educatieve Academie is lid van EAP European Association of Psychotherapists en ABP/BVP Belgische Vereniging voor Psychotherapie.

Contacteer ons