Meer resultaten voor holistische psychotherapie

 
holistische psychotherapie
Psycholoog Oisterwijk, Moergestel, Tilburg Psychologiepraktijk Mooi.
Ik stel me even voor, Marion Stoffels, psychologe en werkzaam vanuit mijn zelfstandige psychologiepraktijk MoOi in Moergestel. Kijkt u eens rond op mijn website en bij vragen of interesse in een afspraak hoor ik graag van u. In mijn therapie kijk ik naar uw klacht vanuit een holistisch perspectief.
Cognitieve gedragstherapie bij allochtonen: een cultuursensitieve benadering Tijdschrift voor Gedragstherapie.
Zo denken westerse mensen meer analytisch, halen zij objecten veelal uit hun context en vertrouwen ze op formele logica, terwijl mensen uit oosterse culturen meer holistisch denken, vooral aandacht geven aan de context en onderlinge relaties, en meer dialectisch redeneren Hofmann, 2006. Een en ander heeft verregaande consequenties, vooral met betrekking tot de psychotherapie.
Psychotherapie Sint-Niklaas Gezond op Maat.
Daarna gaan we in onze praktijk voor psychotherapie sterk richten op een effectief behandelplan dat voor jou op maat gemaakt wordt; wat werkt het snelste en het beste voor jou? Psychotherapeut Ann Vangenechten: Psychotherapie zal een snel effect hebben op je huidige situatie. Integratieve psychotherapie benadert je situatie op een holistische manier, waardoor de aanpak volledig is aangepast aan je situatie."
Johan Woolderink Holistisch Centrum De Bron.
Vanaf 1995 ben ik als holistisch therapeut werkzaam in mijn eigen praktijk: De Bron. In mijn praktijk voor psycho-sociale hulpverlening werk ik met voetreflexzone en lichaamsmassage, magnetiseren, visualiseren en geleide fantasie. Ik voer therapiegesprekken, op basis van verschillende stromingen binnen de psychotherapie, met zowel volwassenen als kinderen, individuen en echtparen.
HBV Adresboek Testen en begeleiden.
Geen knappe bureau's, geen fantastische praktijkruimte, maar nadruk op persoonlijke gesprekken en een holistische benadering. Werken mee: allemaal vrouwen, moeders van hb kinderen. Met hun eigen specialisaties: een afgestudeerde psychologe, deskundigen op bepaalde terreinen zoals autisme, speltherapie met kleine kinderen, ADHD.
Holistisch psycholoog holistische psychologie Vind-een-Psycholoog.nl.
Personen met een visuele beperking. Geslacht psycholoog alle. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de therapiepraktijk. Psycholoog aan huis. Psychotherapie over het internet. Psychotherapie via e-mail. Psychotherapie via skype. Psychotherapie via telefoon gsm.
Holistische psychotherapie, K. J. van Velzen 9789020283839 Boek bookspot.nl.
Ayurvedische ochtendwandeling Ankertje 313. Details Boekdetails Holistische psychotherapie. Afmetingen: 228 x 152 x 35 mm. Gewicht: 625 gr. Mis niets van onze inspiratie acties Blijf op de hoogte van boekennieuws, fijne aanbiedingen en persoonlijke tips. Volg ons op Facebook Instagram YouTube.
Libris Holistische psychotherapie, VELZEN, Klaas-Jan van.
VELZEN, Klaas-Jan van. In Holistische psychotherapie wordt de samenhang verduidelijkt van lichaam, energielichaam, zintuiglijk bewustzijn, zelfbewustzijn en spiritueel bewustzijn. Er wordt concreet beschreven hoe op elk van deze vijf niveaus de koshas therapeutisch kan worden gewerkt. Het unieke karakter van de basisconstitutie van de cliƫnt is daarbij het uitgangspunt.

Contacteer ons