Resultaten voor psychotherapie hoorn

 
psychotherapie hoorn
Mw. drs. C.T.K. Welink Carla https//www.rino.nl.:
Carla Welink combineert haar werk als psychotherapeute bij het GGZ Noord-Holland-Noord, locatie Westfriesland in Hoorn, sinds 1997 met coachings en trainings opdrachten vanuit haar eigen praktijk.Op dit moment is ze inhoudelijk beleidsverantwoordelijke voor het team Angst en Stemmingsstoornissen in Hoorn en plaatsvervangend P-opleider. Tijdens haar psychotherapie opleiding heeft ze bij diverse RIAGG's' gewerkt.
Praktijk voor relatietherapie en psychotherapie in Hoorn en West-Friesland.
Tijdens de therapie kom je zo tot nieuwe mogelijkheden/ oplossingen die beter bij jouw leven aansluiten. De therapie kan gaan over psychische klachten, ingrijpende levenservaringen maar ook om een luisterend oor of een goed gesprek. Psychotherapie is voor mannen, vrouwen en kinderen met uiteenlopende klachten.
Wie ben ik? Psychologen Praktijk Been Psychologen Praktijk Been.
2009: Registratie EMDR Europe Practitioner. Registratie Eerstelijnspsycholoog NIP. Acceptance and Commitment Therapy door de grondlegger van ACT Steve Hayes. Workshop Oplossingsgerichte vragen Fredrike Bannink. Kortdurende Oplossingsgerichte Psychotherapie Mark Crouzen. 2010: Supervisorencursus VGCt. 2012: Registerpsycholoog NIP. 2012: Geregistreerd Supervisor EMDR i.o.
Home Dunette de Kroon.
GZ-Psycholoog in Hoorn. Iedereen heeft wel eens een periode waarin alles heel moeizaam verloopt. We kunnen dan worstelen met allerlei gevoelens, gedachten en nare herinneringen. Tegelijkertijd tonen we een opmerkelijk vermogen om door te gaan en we bemoedigen onszelf dat het wel over zal gaan.
Hans Schuurman Relatietherapie Hoorn Psychotherapeut.
Na een brede ervaring in diverse functies in de Geestelijke Gezondheidszorg heb ik sinds 1998 een eigen praktijk en ben sinds een aantal jaren gevestigd in Hoorn. Ik zie hier paren en gezinnen die zich zorgen maken over de manier waarmee ze met elkaar omgaan.
Psychologenpraktijk SPEL Hoorn in Zwaag/Hoorn N-H: Uw Praktijk Online Diagnostiek behandeling van arbeidsgerelateerde klachten bij kinderen, volwassenen en ouderen. Therapievormenschemagerichtecognitieve: therapie, mindfulness, ACT, haptotherapie, EMDR, t
Psychologenpraktijk SPEL Hoorn. Gevoelens" geven richting aan je gedrag; volg ze niet zomaar." Wij leveren psychologische behandeling BGGZ en SGGZ, diagnostiek, advies en begeleiding bij individuele en relationele problemen. Onze behandeling kenmerkt zich door een ruime ervaring en brede scholing in meerdere therapiedisciplines.
Relatietherapie in Hoorn met relatietherapeut Pascal Hoogewerf.
Relatiehulp is mogelijk overdag, op avonden en in het weekend, zowel in de praktijk in Hoorn en Purmerend als op locatie. De relatietherapie is ook mogelijk met 2 ervaren relatietherapeuten m/v. Psychotherapie helpt alle mensen die in het hier en nu problemen.
Relatietherapie en psychotherapie Hoorn in Hoorn Noord-Holland Therapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Therapie Hoorn Noord Holland. Relatietherapie en psychotherapie H. Relatietherapie en psychotherapie Hoorn Hoorn Noord-Holland. De Streektuinen 3 1624GN Hoorn Noord-Holland. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld.

Contacteer ons