Zoeken naar integratieve therapie

 
integratieve therapie
Tijdschrift voor Psychiatrie Hallucinatiegerichte integratieve therapie: een geïntegreerde behandeling bij schizofrenie.
Tijdschrift voor Psychiatrie 50 2008 3. Hallucinatiegerichte integratieve therapie: een geïntegreerde behandeling bij schizofrenie. leerdoel Update van kennis over specifieke kenmerken van mensen met gehoorshallucinaties; opfrissen kennis over effectieve behandelmethoden literatuuroverzicht; vaardiger worden in onderdelen uit hallucinatiegerichte integratieve therapie hit programma.
Integratieve Psychotherapie Geboorte-Informatiecentrum vzw.
Integratieve psychotherapie gaat daarom grasduinen bij die verschillende psychologische stromingen en therapieën zoals systeemtheoretische therapie, cognitieve gedragstherapie, experiëntiële therapie, positief oplossingsgerichte therapie, beeldende en creatieve therapie, cliënt centered, psychoanalyse, met daarnaast ook NLP, TA, mindfulnesrelaxatie, Integratieve therapie doet echter meer dan deze stromingen eclectisch naast elkaar te gebruiken.
Praktijk voor Integratieve Kindertherapie Home.
En zit het niet lekker in zijn of haar vel? Praktijk de Zonnesteen biedt hulp en ondersteuning aan u en uw kind. Integratieve Kindertherapie is een intensieve, kortdurende vorm van psychotherapie voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar, die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.
FMS Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie: kinderen en jongeren 4 jaar, ism KU Leuven.
Theoretische methodische vorming. In deze integratieve opleiding stromen het gedachtegoed uit de Emotion Focused therapie, gestalt en cliëntgerichte therapie samen met onmisbare noties uit het systeemdenken. Vooral de narratieve stroming komt ruim aan bod. Creatieve en speelse technieken worden verbonden met het ervaringsproces.
Praktijk voor integratieve psychotherapie Ilse Hauspie.
Interactionele Vormgeving is een integratieve psychotherapie die verschillende therapeutische zienswijzen en methodes in interactie brengt met elkaar. In het nieuwe geheel dat IV vormt, bevruchten, verdiepen en verrijken de oorspronkelijke vormen elkaar wederzijds zonder hun eigenheid te verliezen. Interactionele Vormgeving is ook eclectisch omdat er gebruikt wordt gemaakt van therapeutische interventies en technieken uit verschillende stromingen. Het beste wordt gekozen, dat wil zeggen het meest bruikbare en juiste voor elke specifieke clint met dit probleem in zijn context. De therapeuten in de Interactionele Vormgeving zijn verenigd in de V.V.T.I.V. Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving. Educatieve Academie wordt erkend door de V.I.T. Vereniging voor Integraal Therapeuten. Educatieve Academie is lid van EAP European Association of Psychotherapists en ABP/BVP Belgische Vereniging voor Psychotherapie. Educatieve Academie is full member van EAIP European Association for Integrative Psychotherapy. Therapeutische sessies zijn steeds creatieve zoektochten naar je ware zelf. Individuele therapie voor volwassenen en adolescenten.
Integratieve psychotherapie PsyPlus.
Zij benoemden hun manier van werken eclectisch. De integratieve psychotherapie gaat op een gefundeerde manier de werkzame elementen uit de 4 hoofdstromingen gaan combineren. Ze haalt haar inspiratie uit de systeemtherapie, de cognitieve gedragstherapie, de cliëntgerichte-experiëntiële psychotherapie en de psychoanalytische therapie.
Integratieve Psychotherapie.
Vervolgens bepaal je waar je naar toe wilt, wat de uitkomst van de therapie moet zijn. Hoe wil je je voelen? Dat geeft houvast en overzicht. Carin Freid heeft haar eigen praktijk voor Integratieve Psychotherapie en EDMR, supervisie en coachting en werkt bij een orthopedisch centrum met jongeren met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen.
Integratieve psychotherapie www.ankerpunt.be.
Integratieve psychotherapie gaat daarom grasduinen bij die verschillende psychologische stromingen en therapieën zoals systeemtheoretische therapie, cognitieve gedragstherapie, experiëntiële therapie, positief oplossingsgerichte therapie, beeldende en creatieve therapie, cliënt centered, psychoanalyse. met daarnaast ook NLP, TA, mindfulnesrelaxatie, Integratieve therapie doet echter meer dan deze stromingen eclectisch naast elkaar te gebruiken.

Contacteer ons