Meer resultaten voor centrum psychotherapie

 
centrum psychotherapie
Elim centrum voor psychotherapie Startpagina.
Welkom op de website van ELIM, centrum voor psychotherapie. Op deze website krijgt u een beeld van onze werking, ons bijzonder concept en ons aanbod. Wij wensen u een verrijkende verkenningstocht doorheen ELIM. U kunt deze animatie niet zien omdat u geen of een verouderde Flash-plugin hebt.
Welkom PsychoTherapeutisch Centrum, Gent.
Omdat iedereen uniek is, wil het PsychoTherapeutisch Centrum Gent zorg op maat aanbieden waarbij diverse methoden in het belang van de cliënt kunnen aangewend worden. PTC-Gent omvat volgende pijlers: geen wachtlijsten, sterk uitgebouwde teamwerking, multi-disciplinair overleg, ervaren therapeuten, gedeelde aanpak, respect en zorg. Wat is psychotherapie?
CIP Centrum voor Integratieve Psychotherapie.
Een centrum voor integratieve psychotherapie. Het CIP biedt professionele psychotherapeutische hulpverlening. U kunt bij ons terecht voor zowel individuele therapie voor kinderen, jongeren en volwassenen als voor partnerrelatietherapie en gezinstherapie. De werking van het centrum is voornamelijk gebaseerd op de ideeën en de methoden van het systeemdenken: in elke therapie krijgt de omgeving van de cliënt ruime aandacht.
Hestia Centrum voor psychotherapie Welkom.
Wij voorzien zowel individuele therapie, relatie-en gezinstherapie en supervisie. Daarnaast worden er binnen Hestia op regelmatige basis ook groepen georganiseerd: moeder-babygroepen, sociale vaardigheidsgroepen, praatgroepen voor jongeren en volwassenen, groepen filosoferen met kinderen., Wij werken hierbij ook op vraag van scholen, ouders en andere instanties.
Centrum voor Psychologische Begeleiding Psychotherapie Genk Psycholoog, psychotherapeut, Seksuoloog en Psychiater.
MICHIELSEN Katelijne, psychologe-seksuologe psychotherapeute. MIRISOLA Romina, psychologe psychotherapeute. VAN HAM An, psychologe kinder en jeugdzorg. VANHOEF Sabien, psychologe psychotherapeute. Centrum voor Psychologische Begeleiding Psychotherapie Genk, psychotherapie, kinderen, families, seksuologie, groepen, psychiater, depressie, artsen, burn-out, systeemtherapie, therapie, relatietherapie. Centrum voor Psychologische Begeleiding.
CENTRUM VOOR PSYCHOTHERAPIE, PSYCHIATRIE EN SEKSUOLOGIE Psycholoog / Psychologue.
Lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen, de Belgische Federatie van Psychologen, en de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie Naast de ambulante praktijk ook werkzaam als psychologe-psychotherapeute in het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Brussel-deelwerking de Vest. Doelgroep: jongvolwassenen, individuele therapie.
Centrum voor Traumaverwerking en Psychotherapie Antwerpen, kinderen volwassenen.
Daarnaast voorziet het centrum in trainingen, consult en supervisie. depressie, angst, fobie., sociale angsten, tekort aan. bestaat uit een groep ervaren psychotherapeuten die in groepsverband werken. Door regelmatig overleg en intervisie bundelen zij hun kennis en vaardigheden betreffende.: psychotherapie voor kinderen, adolescenten en volwassenen.
Centrum Psychotherapie.
Centrum Psychotherapie Begeleiding. Voenhofstraat 39 3700 Tongeren GPS: Sint Kristoffelstraat 1 Tel. 0496 303 656. Wie is wie binnen het centrum? Gezins en individuele therapie voor volwassenen, kinderen en jongeren. Gezins en individuele therapie voor volwassenen. Klinisch kinder en jeugdpsychologe.

Contacteer ons