Op zoek naar centrum psychotherapie?

 
centrum psychotherapie
CENTRUM VOOR PSYCHOTHERAPIE, PSYCHIATRIE EN SEKSUOLOGIE Psycholoog / Psychologue.
Alle medewerkers in de praktijk hebben zich na hun universitaire basisopleiding tot psycholoog, pedagoog of geneesheer-specialist, verder gespecialiseerd in een psychotherapeutische behandelvorm. Aagje Archie 1979. Psychiater KU Leuven. Voortgezette opleiding in de oplossingsgerichte systemische therapie, i.o. Lid van de Vlaamse Vereniging voor Psychiatrie. Doelgroep: jongvolwassenen, psychiatrische diagnostiek en behandeling, psychotherapie. Tel: 0491 / 07.03.13. Lies Brants 1977. Master Klinische Psychologie K.U.Leuven. Erkenningsnummer Psychologencommissie 772105718. Cognitieve Gedragstherapie U.I.Antwerpen. Lid van de Belgische Federatie van Psychologen. Naast de ambulante praktijk ook werkzaam als psychologe in het regionaal ziekenhuis Heilig Hart te Leuven. Doelgroep: individuele therapie, jongvolwassenen. Tel: 0485 / 07.19.34. Hilde Eneman 1969. Master Klinische Psychologie U.C.L, Louvain-la-Neuve. Erkenningsnummer Psychologencommissie 692105615. Cliëntgerichte-Experiëntiële Psychotherapie K.U.Leuven. Opleiding dialectische gedragstherapie. Erkend supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling VVCEPC. Naast de ambulante praktijk ook werkzaam als psychologe-psychotherapeute op het Medisch en Psychotherapeutisch Centrum voor Studenten K.U. Doelgroep: jongvolwassenen, individuele therapie. Taal: Nederlands, Engels, Frans, Duits.
CENTRUM VECTOR te Mol Multidisciplinaire praktijk voor psychotherapie en psychiatrie voor kinderen en jeugd.
Psychotherapeuten groepspraktijk Dianthus.
Welkom bij Dianthus. een groepspraktijk voor psychotherapie, gevestigd in Waasmunster bij Sint-Niklaas tussen Gent en Antwerpen. de wetenschappelijke plantennaam voor een anjer, symbool voor hoe psychotherapie kan zijn: kwetsbaar en tegelijk krachtig en mooi. Ons team bestaat uit gediplomeerde psychotherapeuten die vanuit verschillende invalshoeken oplossingen zoeken voor de meest uiteenlopende psychische en relationele moeilijkheden.
Wie zijn wij Psychotherapie Contour.
Klinisch psychologe bij mobiel behandelteam AMPHORA 2014. Klinisch psychologe in het Psychiatrisch Centrum Menen PCM 2011 2014. 0472/24 02 38. Gegradueerde in de psychiatrische verpleegkunde KATHO Kortrijk. BANABA Zorgmanagement KATHO Kortrijk. Contextuele psychotherapie BALANS Gent. Verscheidene korte opleidingen binnen de gedrags en systeemtherapie en individuele en groepscoaching.
integratieve therapeut integratieve therapie centrum psychotherapie.
Dit nieuwe centrum voor psychotherapie gehuisveste in Zonneweide is een expertisecentrum voor de behandeling van mensen die lijden aan de gevolgen van vroegkinderlijke trauma Transit, complexe angst en dwangstoornissen Marina de Wolf of complexe persoonlijkheidsstoornissen Zwaluw Enk. CPR Centrum voor Psychotherapie en Relatie.
Psychotherapie Gezondheidscentrum de Tragel.
Psychotherapie opleiding in systeeminterventie en systeemtherapie 2004-2006 Centrum voor de studie van het gezin Maryse Engel. Jaaropleiding Procesgericht en systeemtheoretisch werken met individuen 2018 Interactie-academie, Antwerpen. Lid van de Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en Systeemcounseling. 0495/20 68 17.
Centrum voor psychotherapie in Herentals Elipsa.
Elipsa is het centrum voor psychotherapie in Herentals en omstreken. Bij Elipsa kan u terecht voor belevingsgerichte psychotherapie voor kinderen, jongeren en volwassenen. In therapie wordt met aandacht de focus gelegd op het doorleven van de betekenis van uw zorgen.
Homepage.
Welkom op de website van het Centrum voor PsychoDrama en PsychoTherapie. Dit centrum, enig in België, heeft tot doel alle geïnteresseerden op te leiden in actie en psychodramatechnieken. Psychodrama is een methode van groepspsychotherapie die door haar grondlegger J.L.Moreno gedefinieerd wordt als: de wetenschap die de waarheid exploreert via dramatechnieken.

Contacteer ons