Resultaten voor centrum voor psychotherapie

 
centrum voor psychotherapie
Psychotherapie Gezondheidscentrum de Tragel.
Psychotherapie opleiding in systeeminterventie en systeemtherapie 2004-2006 Centrum voor de studie van het gezin Maryse Engel. Jaaropleiding Procesgericht en systeemtheoretisch werken met individuen 2018 Interactie-academie, Antwerpen. Lid van de Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en Systeemcounseling. 0495/20 68 17.
Psychotherapie CM.
De therapie gebeurt na verwijzing door een arts, een centrum voor geestelijke gezondheidszorg, een centrum voor leerlingenbegeleiding CLB, een dienst Maatschappelijk Werk, een sociale dienst studentenvoorzieningen of een centrum algemeen welzijnswerk CAW. Het gaat om de behandeling of begeleiding van psychische stoornissen en psychiatrische aandoeningen. De tegemoetkoming geldt niet voor zittingen die worden terugbetaald door de ziekteverzekering. Wat te doen? Zoek een zelfstandige psychotherapeut die met CM een overeenkomst heeft afgesloten psychotherapeuten die ook actief zijn als zorgverlener, zoals psychiaters of artsen, zijn niet in deze lijst opgenomen. Download het aanvraagformulier. Laat het formulier invullen door de psychotherapeut en bezorg het aan je CM-ziekenfonds. De tegemoetkoming wordt op je rekening overgeschreven. Ga ook naar. Welke psychotherapeuten kunnen een overeenkomst afsluiten? Aanvraagformulier tegemoetkoming psychotherapie.
CENTRUM VECTOR te Mol Multidisciplinaire praktijk voor psychotherapie en psychiatrie voor kinderen en jeugd.
JesuisDepri: Centrum voor Psychotherapie Lunteren op NPO3 Ede Stad.
Het Centrum voor Psychotherapie is een gespecialiseerd behandelcentrum voor volwassenen met persoonlijkheidsproblematiek. Het centrum heeft twee locaties: Lunteren en Nijmegen. In het Centrum voor Psychotherapie gaan cliënten in een groep aan het werk met hun problemen. Ook familie en naasten zijn nauw betrokken bij de behandeling.
PZ Bethaniënhuis Centrum voor psychotherapie ELIM bestaat 10 jaar.
Op vrijdag 10 februari bestaat het centrum voor psychotherapie ELIM in Kapellen tien jaar en dat wordt gevierd met een studiedag en een concert. 10 jaar residentiële psychotherapie. ELIM is één van de enige twee centra in Vlaanderen waar volwassenen terecht kunnen voor intensieve, residentiële psychotherapie.
Waarderingen over Pro Persona, Centrum voor Psychotherapie in Lunteren.
3 personen vinden dit een nuttige waardering. Reactie van/namens GGZ Pro Persona, Centrum voor Psychotherapie Lunteren. geplaatst op 14 november 2018. Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling van uw behandeling in het Centrum voor Psychotherapie, als ook voor de suggesties.
Hestia Centrum voor psychotherapie Welkom.
Wij voorzien zowel individuele therapie, relatie-en gezinstherapie en supervisie. Daarnaast worden er binnen Hestia op regelmatige basis ook groepen georganiseerd: moeder-babygroepen, sociale vaardigheidsgroepen, praatgroepen voor jongeren en volwassenen, groepen filosoferen met kinderen., Wij werken hierbij ook op vraag van scholen, ouders en andere instanties.
Vriendelijkste Handelaar Reviews.
De handelaars delen daarvoor speciale reviewkaartjes uit aan hun klanten waarop een unieke code staat. Enkel wanneer u zo een reviewkaartje gehad hebt van een handelaar kan u een score geven voor de Vriendelijkste Handelaar en een review schrijven. Vraag ernaar als je in de zaak bent.

Contacteer ons