Zoeken naar praktijk voor psychotherapie

 
praktijk voor psychotherapie
praktijk voor psychotherapie.
Praktijk Atalanta in het kort.: Wij bieden individuele therapie/counseling, gezinstherapie/-counseling en groepsbegeleidingen aan voor zowel kinderen, jongeren en hun ouders als volwassenen. Klik gerust door en maak verder kennis met ons. Just when the caterpillar thought the world was over.
Groepspraktijk psychotherapie Heading Linter.
Heading is een groepspraktijk voor psychotherapie te Linter waar u terecht kan voor individuele gesprekstherapie, rouwtherapie, relatie en sekstherapie, opvoedingsondersteuning en gezinstherapie. Wij bieden kwaliteitsvolle zorg op maat voor kinderen, jongeren en volwassenen en ouderen. Heading helpt je mee de koers te bepalen naar de oplossing van je probleem. In therapie gaan we samen op zoek naar de onderliggende betekenissen van klachten of problemen. Verder zoeken we naar eigen krachten en mogelijkheden om de problemen aan te pakken en tot een oplossing te komen. De client bepaalt de koers die hij of zij wil uitgaan. De therapeut is hierbij een ervaren gids of coach die je in dit proces mee helpt richting te geven. De praktijk bestaat reeds 18 jaar en is in 2010 uitgebreid tot een groepspraktijk.
Praktijk Oosterveld Praktijk Oosterveld Groepspraktijk psychotherapie en EMDR.
AanZ is een praktijk voor psychotherapie en coaching AanZ.
AanZ is een praktijk voor psychotherapie en coaching. Als volwassene die ten volle in het leven staat, heb je soms nood aan reflectie en heroriëntering. Iedereen wordt ooit geconfronteerd met verlies, levensvragen, relatieknopen, jobtwijfels of terugkerende ongelukkige situaties. Soms is het rustgevend en veilig om dit samen met iemand te onderzoeken.
Psychotherapiebeesel.nl.
Praktijk voor psychotherapie Beesel. Welkom op de site van de praktijk voor psychotherapie Beesel. Mijn naam is Carla Luttels en ik ben als psychotherapeute werkzaam in mijn vrijgevestigde praktijk. Ik ben BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en psychotherapeut. En geregistreerd persoonsgericht experientieel supervisor en leertherapeut.
De Kiezel Groepspraktijk voor psychotherapie coaching.
Groepspraktijk voor psychotherapie coaching. Wij zijn 16 psychologen en psychotherapeuten die opgeleid zijn in systeem en familiaal georiënteerde psychotherapie en/of in de experiëntiële, persoonsgerichte en humanistisch georiënteerde psychotherapie. We werken samen met artsen en psychiaters, VDAB, CLB en tal van andere zorg/hulp instanties. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, koppels, gezinnen kunnen bij ons terecht. Rond sommige themas hebben we een groepsaanbod uitgewerkt. Ook voor professionele hulpverleners en organisaties en bedrijven voorzien we een ruim aanbod aan mogelijkheden. Emotionele problemen, opvoeding, rouw, seksualiteit, borderline, identiteit, pijn, woede, verdriet, ingrijpende gebeurtenissen, gezinsproblemen, vechtscheiding, hyperventilatie, verslaving, conflicten, nazorg na psychiatrische opname, slachtofferhulp, daderhulp, schoolweigering, dwangmatig handelen, fobieën, loopbaanbegeleiding, traumaverwerking, EMDR. We werken niet met een wachtlijst. Als je beslist dat er hulp nodig is voor jezelf, je gezin, relatie vinden we het belangrijk dat je snel bij ons terecht kan. Onze praktijk ligt in het landelijke Godsheide, een groene oase tussen het centrum van Hasselt en Diepenbeek en is makkelijk bereikbaar.
Ybe Casteleyn Praktijk voor Psychotherapie en Traumatherapie.
Praktijk voor Psychotherapie en Traumatherapie. Menu Spring naar de inhoud. Intensief aan de slag. Een sessie van drie uur. Een dag supervisie. Leren werken met poppetjes. Veilig werken met trauma. Ik geloof dat we, ondanks de moeilijkheden en conflicten die we in ons leven tegenkomen, in vrede en harmonie kunnen leven met onszelf en de mensen om ons heen.
PRAKTIJK PSYCHOTHERAPIE Psycholoog / Psychologue.
ERKENDE PSYCHOLOGEN / PSYCHOTHERAPEUTEN TE GENT. Inse Van Melkebeke. Allen Master Klinische Psychologie. trauma en rouwverwerking. angstklachten en fobieën. genderdysforie en transseksualiteit. Volwassenen en adolescenten. Kinderen en hun ouders. Consultaties zijn altijd op afspraak. De prijs per consultatie bedraagt 50 euro.

Contacteer ons