Op zoek naar vereniging voor psychotherapie?

 
vereniging voor psychotherapie
BVP vzw ABP-BVP.
De Belgische Vereniging voor Psychotherapie ABP-BVP werd in 1998 opgericht en heeft haar maatschappelijke zetel in CHU Brugmann Dienst Psychiatrie. De ABP-BVP heeft tot doel, de doeleinden van de European Association for Psychotherapy EAP te promoten en de principes, vervat in de Verklaring van Straatsburg, te ondersteunen.
welkom VBEGP vzw.
1976-1999 Vereniging voor Gestalttherapie vzw. 2000-2013 NVAGT Afdeling Vlaanderen vzw. missie VBEGP vzw. visie VBEGP vzw. vind een gestaltpsychotherapeut. Grondslagen van de gestalttherapie. Gestalt en onderzoek. gestalt en psychopathologie. wet erkenning psychotherapie. De Vlaamse Beroepsvereniging voor Experiëntiële Gestalt Psychotherapie vzw is de beroepsvereniging van de gecertificeerde gestalttherapeuten in Vlaanderen.
Welkom Psychotherapie Aalst.
Ik ben onderworpen aan de deontologische code opgemaakt en voorgeschreven door de Vlaamse Vereniging voor Integratieve Psychologie voor de Integratieve psychotherapeuten. U kan deze deontologische code raadplegen via onderstaande link.: Ik ben houder van het ECP-certificaat The European Certificate of Psychotherapy.
WELKOM.
De therapie, de duur en het verloop worden in samenspraak besproken, afgesteld en bijgesteld. Ik heb een opleiding Gezins en Relatietherapie achter de rug en ben lid van de Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie. Ook een opleiding Brieftherapie vervolledigde ik.
Persoonsgerichte psychotherapie in de praktijk.
Marijke Baljon, Grieteke Pool en Roelf Jan Takens hebben jarenlange ervaring als praktiserend psychotherapeut en met het geven van onderwijs aan postdoctorale/postmaster opleidingen in de gezondheidszorg, psychotherapie en de specialistische opleiding tot klinisch psycholoog. Zij zijn allen lid van de Vereniging voor Cliëntgerichte Psychotherapie en daarbij erkend als supervisor en leertherapeut.
Gezocht: psychotherapeut / psycholoog / psychiater LMN Regio Gent.
Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling vzw: groepeert psychotherapeuten die een ervaringsgerichte therapieopleiding volgden. Belgisch-Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie vzw: groepeert integratieve psychotherapeuten. Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie: groepeert psychotherapeuten die een specifieke vorm van ervaringsgerichte therapieopleiding volgden.
NVPP.
De Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie. De NVPP is op 19 april 1979 opgericht. De vereniging heeft ten doel: het bevorderen van de beoefening en de ontwikkeling van de psychoanalytische psychotherapie in zijn verschillende vormen en toepassingen, alles in de ruimste zin.
CENTRUM VOOR PSYCHOTHERAPIE, PSYCHIATRIE EN SEKSUOLOGIE Psycholoog / Psychologue.
Lid van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen, de Belgische Federatie van Psychologen, en de Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie Naast de ambulante praktijk ook werkzaam als psychologe-psychotherapeute in het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Brussel-deelwerking de Vest. Doelgroep: jongvolwassenen, individuele therapie.

Contacteer ons