Resultaten voor Transpersoonlijke Psychotherapie

 
Transpersoonlijke Psychotherapie
Elfi Maassen-Psycholoog in Gent Elfi Maassen.
Natuurlijk kan je ook bij andere vragen, problemen bij mij terecht. Iedereen kan baat hebben bij psychotherapie. Nog enkele voorbeelden waarvoor therapie geschikt is. Jezelf beter leren kennen. Twijfels, moeite om een keuze te maken. Je hebt het gevoel te weinig appreciatie, erkenning, enzovoort te krijgen van je partner, familie, collega's. Leren grenzen stellen. Familiale of gezinsproblemen. Verwerken van een abortus of miskraam. Aanpassingsproblemen bij een nieuwe levensfase of levenssituatie. Transpersoonlijke ervaringen of spirituele vragen.
Werkwijze Karen Bolders Psychotherapeut Merksem Antwerpen.
Opstarten van de therapie: Psychotherapie gaat onbewuste gedachten, gevoelens en handelingen en lichamelijke sensaties bewuster maken. Zodanig dat we bewuster keuzes kunnen maken. Ik ben een I.V. therapeut, dit wil zeggen dat ik verschillende stromingen combineer afhankelijk van jouw hulpvraag en wie jij bent. Wat is I.V. Interactionele Vormgeving is een vrij nieuwe stroming. Het bijzondere aan I.V. is, dat het verschillende stromingen combineert zoals cliëntgerichte benadering, bio energetica, NLP, contextuele therapie, systeemtheorie, gestalttherapie en transpersoonlijke therapie.
Christel Brugmans, wie ik ben.
Seminarie transpersoonlijke psychologie 30 januari 2005 in E.A. Berchem, met Marc Wenselaers. Natuurlijk Mediteren mei 2004, juni 2005 en september 2005 in Hurwenen met Jan Boswijk. Zomerretraite Emst 2004 en Hongarije 2005 met Jan Boswijk. Aandachtsdagen met Jan Boswijk in Hurwenen in 2005. Zendo 2005-2007 in E.A. Berchem met Kris Jonckheere en Johan Leemen. Lid van de sangha van het Zen-Dürckheim Centrum te Antwerpen. Frieden im Altag met Thich Nhat Hanh, mei 2009 te Waldbröl, European Institute for Applied Buddhism. Other Centered Therapy, Boeddhistische Psychotherapie met Caroline Brazier 17 juni en 11 december 2010.
Transpersoonlijke psychologie Wikipedia.
De transpersoonlijke psychologie is het vakgebied binnen de psychologie wat de mystieke en spirituele ervaringen van mensen en de transcendente aspecten daarvan tracht te onderzoeken. Men gaat ervan uit dat ervaringen op natuurlijke wijze te verklaren en daardoor ook wetenschappelijk te onderzoeken zijn.
Wie zijn wij.
In het jaar 2000 verschijnt mijn eerste boekDe: Weg naar het Hart, gelijktijdig met de geboorte van Het Instituut voor Transpersoonlijke Psychotherapie, een vierjarige therapeutische opleiding. De ontmoeting met Tanja mijn huidige levenspartner was de aanleiding voor de oprichting van het centrum voor integrale therapie.
De reis van het gewaarzijn Riekje Boswijk-Hummel.
Riekje Boswijk-Hummel leidt samen met haar man Jan Boswijk sinds 1980 het Centrum Boswijk, School voor Aandachtsontwikkeling en Transpersoonlijke Psychotherapie. Naast opleiding en nascholing worden er themagroepen, meditatieve groepen, lezingen en andere bijeenkomsten georganiseerd en wordt individuele en groepstherapie gegeven aan mensen die zich bewust willen ontplooien.
Algemene informatie opleiding transpersoonlijke therapie Boswijk Instituut.
Dat is niet voor niets, ons instituut en ook onze opleiding, bestaat uit twee belangrijke pijlers.; de beroepsontwikkeling tot transpersoonlijke therapeut. Wil je de opleiding tot transpersoonlijk therapeut volgen of je vakbekwaamheid uitbreiden, dan ben je bij ons aan het goede adres.
Psyche Ziel Transpersoonlijke therapie en spirituele psychologie.
Sabrina DiNitto 32 495 22 53 81 contact@sabrinadinitto.be. Transpersoonlijke therapie en spirituele psychologie. Multidimensionale Lichtlichaam activering. Hogere Merkaba activering. Meervoudige Merkaba helingen. Als mens willen we gelukkig zijn in ons leven. Ons veilig voelen en zingeving ervaren. Maar hiertoe komen is niet altijd even gemakkelijk.

Contacteer ons