Resultaten voor wat is psychotherapie

 
wat is psychotherapie
Cliëntgerichte psychotherapie / Wat is psychotherapie? Itaca.be.
Wanneer cliëntgerichte psychotherapie? Mensen met uiteenlopende problemen kunnen baat hebben bij cliëntgerichte psychotherapie. Belangrijker dan de aard van uw klacht, is dat u bereid bent om in de therapie stil te staan bij uw gevoelens. Wat is psychotherapie? Emotion Focused Therapy.
Wat is Psychotherapie?
Wie ben ik? Geluk en Vitaliteit. Wat is Integratieve Psychotherapie? Integratieve Psychotherapie is een kortdurende therapie. Gemiddeld zijn er tussen de 5 en 15 sessies nodig. De Integratieve Psychotherapeut kijkt niet alleen naar de klacht maar bekijkt de mens als geheel.
Wat is psychotherapie.
Wat is psychotherapie. Psychotherapie is een behandelmethode die wordt toegepast bij psychische klachten en problemen. De therapie bestaat uit gesprekken met een deskundige hulpverlener: de psychotherapeut. De psychotherapeut lost geen problemen voor u op, maar helpt u nare dingen anders te zien, gevoelens te verwerken of moeilijke situaties anders aan te pakken.
Wat is psychotherapie? Groepspraktijk De Kanteling voor rouw, verlies en veerkracht.
Multidisciplinaire praktijk voor kinderen, jongeren, volwassenen met en zonder beperking. U bent hier. Wat is psychotherapie? Wat is psychotherapie? Ben je op zoek naar hulp, voor jezelf of voor een ander? Wil je nagaan of wij voor jou iets kunnen betekenen?
Psychotherapie.
Maar het kan op zon moment ook helpend zijn om professionele hulp in te schakelen d.m.v. Wat is psychotherapie? Psychotherapie is een vorm van begeleiding die bestaat uit gesprekken met een deskundig hulpverlener, de psychotherapeut, die wordt toegepast bij psychische klachten en relationele problemen.
Psychologische begeleiding en psychotherapie: werkwijze, methode, privacy.
Daarnaast worden tijdens deze gesprekken een aantal basisgegevens verzameld over uzelf, uw leven, relaties, etc. U bent uiteraard vrij om enkel de informatie te delen die u wenst en er is geen druk om dingen te bespreken die u niet wil veel mensen voelen zich pas na enkele of meerdere gesprekken vertrouwd om open te spreken over bepaalde onderwerpen. Tijdens deze fase worden een aantal gerichte vragen gesteld, maar af en toe worden ook korte stiltes gelaten en wordt gewacht tot u zelf verder spreekt. Op die manier willen wij u de tijd geven om te voelen en verwoorden wat er in u omgaat. Voor sommige mensen kan dit in het begin wat ongewoon of ongemakkelijk zijn, maar als therapeut zullen wij u hierin bijstaan en begeleiden. Tenslotte wordt tijdens deze fase soms voorgesteld om één of meerdere vragenlijsten in te vullen dit kan helpen om een beter zicht te krijgen op de problemen die u ervaart en om de ernst ervan in te schatten. De uitkomsten daarvan zullen steeds met u besproken worden. Psychologische begeleiding en psychotherapie.
Centrum Psychotherapie en Begeleiding Katleen Sampermans Tongeren.
Het kan je helpen als er een klankbord is of iemand die je een spiegel voorhoudt. Niet alleen omdat je voelt dat er iets in je leven niet goed zit, maar ook omdat je diep in jezelf gelooft dat het anders kan. Bij het Centrum voor Psychotherapie en Begeleiding van Katleen Sampermans kan je terecht voor verschillende vormen van therapie en ondersteuning. Wij helpen je op zoek gaan naar jezelf en naar je eigen, innerlijke kracht. Door te ventileren wat je diep vanbinnen bezighoudt, krijg je meer inzicht in je persoonlijkheid.
Wat is Psychotherapie?
Wat is Psychotherapie? Psychotherapie is een therapievorm voor de emotionele en psychologische kant van de mens. Het kan je hele leven veranderen. Als je voor therapie kiest, kies je voor jezelf, het is een mooi geschenk, want je manier van met het leven omgaan, kan volledig anders zijn na therapie.

Contacteer ons