Zoeken naar praktijk psychotherapie

 
praktijk psychotherapie
Praktijk voor psychotherapie Katrijn Olaerts.
Welkom bij de praktijk voor psychotherapie waar je individueel, als koppel of met je familie terecht kan als het even moeilijk loopt. Samen proberen we terug synchroon te lopen met het leven. Iedereen maakt deel uit van een systeem gezin, werk, school, vriendenkring.
naiade Groepspraktijk Psychotherapie.
Naiade is een groepspraktijk voor psychotherapie, gelegen in de buurt van het centrum van Leuven. Je kan bij ons terecht voor individuele psychotherapie, partnerrelatietherapie, gezinstherapie, groepstherapie en specifieke therapeutische programmas. Ons aanbod richt zich tot alle leeftijden kinderen, jongeren en volwassenen.
Groepspraktijk psychotherapie Heading Linter.
Heading is een groepspraktijk voor psychotherapie te Linter waar u terecht kan voor individuele gesprekstherapie, rouwtherapie, relatie en sekstherapie, opvoedingsondersteuning en gezinstherapie. Wij bieden kwaliteitsvolle zorg op maat voor kinderen, jongeren en volwassenen en ouderen. Heading helpt je mee de koers te bepalen naar de oplossing van je probleem. In therapie gaan we samen op zoek naar de onderliggende betekenissen van klachten of problemen. Verder zoeken we naar eigen krachten en mogelijkheden om de problemen aan te pakken en tot een oplossing te komen. De client bepaalt de koers die hij of zij wil uitgaan. De therapeut is hierbij een ervaren gids of coach die je in dit proces mee helpt richting te geven. De praktijk bestaat reeds 18 jaar en is in 2010 uitgebreid tot een groepspraktijk.
Anthe: Groepspraktijk voor Psychiatrie Psychotherapie.
Anthe is een multidisciplinaire groepspraktijk voor psychiatrie en psychotherapie, gevestigd te Kontich bij Antwerpen. Iedereen kan er terecht, op eigen initiatief of na verwijzing door een hulpverlener, voor psychologische, psychiatrische en relationele problemen. Het Griekse woord Anthe betekent groei. Het symboliseert de evolutie van de praktijk en tevens hetgeen we beogen in de samenwerking met patiënten.
Psychotherapie Yoga.
Praktijk Psychotherapie en Yoga. op de website Praktijk Psychotherapie en Yoga van Anita Sanders. Bent u op zoek naar psychotherapie voor uzelf of voor uw kind? Bent u op zoek naar een combinatie van lichaamswerk en therapie? Bent u op zoek naar Yoga-lessen?
psychotherapie.
Bij Holos kan je terecht voor individuele psychotherapie, en ook voor relatie en gezinstherapie. Ons aanbod geldt voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook voor individuele supervisie en persoonlijke coaching kan je bij sommige van onze therapeuten terecht zie De therapeuten. Met elke hulpvraag kan je bij elke therapeut terecht. Hij of zij zal je vraag evalueren en beslissen wat het beste is voor jou. Is deze in staat om je te helpen met je probleem, dan kunnen jullie verder. Anders zal hij / zij je doorverwijzen naar een andere therapeut al of niet binnen onze praktijk.
Psychotherapie en autismecoaching De Praktijk.
Wie we zijn. Centrum voor Psychotherapie. Wat we doen Wie we zijn. Wat we doen. De Praktijk staat voor samenwerking met de cliënt en zijn context. Daarbij vertrekken we vanuit de mogelijkheden van de cliënt. Elke persoon en zijn omgeving heeft krachten in zich om.
Therapeut Ann Geeroms Praktijk voor coaching en psychotherapie Client-centered therapie, Coaching, Contextuele therapie, Counseling, Interactionele vormgeving I.V.-therapie, Psychosynthese, Transperso
De werkwijze hangt af van jouw persoonlijkheid en hulpvraag. Dat wil zeggen dat deze vorm van therapie op maat rekening wil houden met alle facetten van jouw persoonlijkheid. Ann Geeroms Praktijk voor coaching en psychotherapie. Guido Gezellestraat 54. Ann Geeroms Prakijk voor coaching en psychotherapie.

Contacteer ons